Meras į darbą dar negrįš: visa galva esu mieste, o kojomis ir kūnu – ligoninėje | kl.lt

MERAS Į DARBĄ DAR NEGRĮŠ: VISA GALVA ESU MIESTE, O KOJOMIS IR KŪNU – LIGONINĖJE

Po praėjusį savaitgalį atliktos neplanuotos Achilo sausgyslės operacijos Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas – vis dar ligoninėje. Galimas dalykas, kad kitą savaitę į darbą jis eiti dar negalės, tačiau, kaip pats teigė, nuo miesto pulso neatitrūko.

Praėjusį penktadienį Klaipėdos universitetinėje ligoninėje V.Grubliauskui atlikta Achilo sausgyslės operacija. Apie tai, kad susižeidė, politikas pranešė socialiniame tinkle "Facebook".

Meras pasakojo, kad kai vaikštinėjo sportiniu žingsniu po miškelį, tamsoje viena koja tiesiog įsmuko į duobę. Tada jam trūko Achilo sausgyslė, todėl prireikė skubios operacijos.

Visa galva esu mieste, o kojomis ir kūnu – ligoninėje.

"Gydytojai stebi žaizdų gijimą. Tikiuosi, sveikstu, žinoma, ne taip greitai, kaip norėtųsi. Vis dėlto nusprendžiau nesiblaškydamas, nediskutuodamas griežtai laikytis gydytojų rekomendacijų, todėl dar esu ligoninėje. Kas paskui? Šią savaitę dar būsiu čia, kitą savaitę jau turbūt keliausiu namo. Bet, panašu, kad kitą savaitę į darbą dar nesiryšiu eiti", – dienraščiui kalbėjo V.Grubliauskas.

Pasak mero, sudėtingiausia yra judėti, nes koja gipsuota, tenka vaikščioti remiantis ramentais.

"O su ramentais labai toli nenueisi ir greitai nenubėgsi. Bet galva sveika, rankos beveik sveikos, darbuotis galiu. Nepaisant to, kad esu ligoninėje, gerai jaučiu miesto pulsą, ir telefonas skamba dažniau, nei įprasta, tenka derinti daug klausimų. Visa galva esu mieste, o kojomis ir kūnu – ligoninėje", – tikino meras.

Pernai kovą vykusiuose savivaldos rinkimuose su visuomeniniu komitetu kandidatavęs V.Grubliauskas buvo perrinktas Klaipėdos meru. Uostamiesčiui jis vadovauja nuo 2011 m.

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Anonimas

Linkiu sveikatos ir nekreipti dėmesio į dvasios invalidus.Visi žinom ir suprantam, kad žalieji pyksta, už pralostus rinkimus. Bet gera žinia, kad jų nedaug. O palaikančių tukstanciai

ups

nabagėlis kojytę nusisuko suplukęs bėgdamas iš merijos į savivaldybę, sutvarkytoje ir puoselėtoje ATGIGIMO aikštėje

Ko puolat žmogų?

Seniai aišku kad miesto nemoka ir nepajėgia valdyt. Būkit supratingesni prieš reikalaudami neįmanomo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS