Mogiliovo gatvės nepamiršo | kl.lt

MOGILIOVO GATVĖS NEPAMIRŠO

Neseniai pradėję rekonstruoti Mogiliovo gatvę, kelio darbininkai vieną dieną staiga išvyko, taip ir nebaigę darbų. Aplinkiniai gyventojai sutrikę, remontas nebaigtas, o kai kuriems netgi yra užblokuotas artimesnis kelias į namus. Klaipėdos vicemeras Algirdas Kamarauskas patikino, kad darbai sustabdyti laikinai.

Pietinės miesto dalies gyventojai pasidžiaugė, kai pagaliau buvo pradėta Mogiliovo gatvės pradžios, besiribojančios su Smiltelės gatve, rekonstrukcija.

Tačiau džiaugsmas truko neilgai, jau antrą savaitę darbai sustojo, darbininkų nebeliko.

„Dalis darbų padaryta, tačiau tikrai ne viskas, o vyrai, susirinkę savo įrankius, taip pat biotualetą, ėmė ir išvažiavo. Antrą savaitę darbuotojų nėra, niekas nevyksta. Budelkiemio gatvė užblokuota, važiuoti neįmanoma, žmonės savo namus pasiekti gali tik aplinkkeliais. Pėsčiųjų perėja lyg pabaigta, lyg nepabaigta, apšvietimo nėra. Žmonės eina per gatvę kaip papuola, iki nelaimės – vienas žingsnis“, – dėstė pietinės miesto dalies gyventojas.

Klaipėdietis suskaičiavo, kad Mogiliovo gatve kasdien kursuoja šešių maršrutų autobusai ir mikroautobusai.

Laikinai rekonstrukcija stabdoma dėl elektros tinklų, kol kas trumpa pertrauka, išspręsime šitą klausimą ir tęsime darbu.

„Judėjimas didelis, čia ne kažkoks užkampis. Įdomu, ką tai reiškia, kas atsitiko? Ir ko mes galime tikėtis? Ar taip bus iki žiemos, ar iki kitų metų? Neseniai remontavo Statybininkų prospektą. Viską padarė nuo pradžios iki galo, o čia darbininkai ėmė ir išsilakstė“, – kalbėjo miesto gyventojas.

Klaipėdos vicemeras A. Kamarauskas tvirtino, kad darbai Mogiliovo gatvėje sustabdyti laikinai ir netrukus bus vėl atnaujinti.

Teigiama, kad darbai sustabdyti dėl ESO problemų, nes reikia iškelti požeminį elektros kabelį.

„Mogiliovo gatvėje laikinai rekonstrukcija stabdoma dėl elektros tinklų, kol kas trumpa pertrauka, išspręsime šitą klausimą ir tęsime darbus“, – patikino A. Kamarauskas.

GALERIJA

  • Mogiliovo gatvės nepamiršo
  • Mogiliovo gatvės nepamiršo
  • Mogiliovo gatvės nepamiršo
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Kokio dar Mogiliovo ? Čia gi rusiškas pavadinimas. Turi buti Mahileu ( kaip Kyjivas, Dnipras Rivnė ir t.t.) Atsilikę jūs, klaipėdiskiai...

Gyventojas

Jau antras mėnuo ,kaip niekas ten nevyksta.Svarbu buvo viską išgriauti,išardyti.Sveiko proto žmonės būtų pradėję rekonstrukciją kai viso tarnybos bus pasiruošusios atlikti savo darbus, o ne kiekviena atskirai.Naujai valdžiai tai garbės nedaro.

to eso

Įdomu kokie negalioja įstatymai? Nuojauta sako kad galimai nelaiku buvo kreiptasi i eso del kabeliu iskelimo, tad nera ko pykti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS