Nauji treniruokliai Danės skvere – ribotam laikui | kl.lt

NAUJI TRENIRUOKLIAI DANĖS SKVERE – RIBOTAM LAIKUI

Danės skvere pastatyti keturi nauji lauko treniruokliai. Klaipėdos savivaldybė nurodė, kad jais naudotis gyventojai galės tik iki kitų metų kovo 1-osios.

„Danės skvere pastatyti 4 skirtingų funkcijų reguliuojamų svorių lauko treniruokliai, kuriuos jau gali išbandyti Klaipėdos miesto gyventojai ir svečiai. Visą parą prieinamais treniruokliais, esančiais Danės skvere, išbandyti ir pasinaudoti galima iki kitų metų kovo 1 d.“, – paskelbė uostamiesčio savivaldybė.

Kodėl treniruokliais bus galima naudotis tokį ribotą laiką, paaiškino savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė.

„Įranga yra vienos įmonės atstovų, kurie lyg ir dovanoja pasibandymui, paskui jie juos išsiveš. Jeigu pasiteisins, žmonėms tiks ir patiks, savivalda galės svarstyti dėl jų įsigijimo“, – sakė pašnekovė.

Tačiau žiemos sezonu Danės skvere sportuojančiųjų bus veikiausiai mažiau negu, pavyzdžiui, pavasarį arba vasarą.

Be to, Danės skveras nuo tada, kai buvo atnaujintas, jau ne kartą nukentėjo nuo chuliganų – buvo suskaldyti apšvietimo kubai, išplėštas fontano projektoriaus laidas, riedutininkų aikštelėje sulaužytos plytos, jau nekalbant apie terliones – nešvankiais piešiniais buvo išmargintos akmens masės plokštės.

Tad koks likimas laukia naujųjų treniruoklių – galima tik spėlioti.

„Baisu tikriausiai nėra, nes kai įranga yra kokybiška, jai taip greitai niekas neatsitinka. Aišku, Danės skvere būna pavienių atvejų – buvo nudaužyti apšvietimo stikliniai gaubtai, išplyšusi guma vaikų žaidimų aikštelėje, bet tai kokybės ir įrengimo dalykai. Danės skveras nėra iš tų, kuriuose daug chuliganų. Tokie labiau yra Ąžuolyno, Sąjūdžio parkai, kitos vietos pietinėje miesto pusėje“, – pažymėjo I. Kubilienė.

Danės skvere yra ir vaizdo stebėjimo kameros, kurios, esant būtinybei, padėtų identifikuoti chuliganus.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Beviltiška

Cenzorius naikina aksiomą, tenka kartoti: ne Danė, o Dangė, nes tai tikrasis upės pavadinimas.

Keisti sprendimai

Kas stato treniruoklius žiemai?O pavasarį pasiims. Tai tik reklamai?

Magyla

Ponas žemaiti, juk čia - euroskveras! Nei žolytės, nei gėlytės. Tik vėjas dulkes nešioja. Kaip gali būti Dangės?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS