Neslūgstant Minijai, Priekulės seniūnijoje skelbiama ekstremali situacija | kl.lt

NESLŪGSTANT MINIJAI, PRIEKULĖS SENIŪNIJOJE SKELBIAMA EKSTREMALI SITUACIJA

Neslūgstant stichinį lygį pasiekusiai Minijos upei, Klaipėdos rajono Priekulės seniūnijoje šeštadienį skelbiama ekstremali situacija, pranešė rajono meras Bronius Markauskas.

„Minija neslūgsta, vandens lygis prie Lankupių šliuzo jau pasiekė stichinį, Priekulės mieste vanduo veržiasi per pylimą, o kelias link Šilutės – nepravažiuojamas“, – feisbuke rašė rajono meras.

Pasak jo šliuzo nuspręsta neatidarinėti, nes tokiu atveju gali būti pralaužti žemiau esantys pylimai, be to, tai galėtų pakenkti Klaipėdos vandenų vandenvietei, iš kurios tiekiamas geriamas vanduo.

Pasak jo, norint bent šiek tiek sumažinti vandens spaudimą, praverta šliuzo šone esanti galerija, o situacija toliau atidžiai stebima.

Anksčiau šeštadienį meras rašė, jog kitose rajono vietovėse, kur taip pat buvo kilę problemų dėl vandens lygio situacija gerėja.

Upių vanduo dėl gausių liūčių keliose Vakarų Lietuvos savivaldybėse pastarosiomis dienomis pasiekė stichinį lygį, pranešta apie apsemtas gatves.

GALERIJA

  • Neslūgstant Minijai, Priekulės seniūnijoje skelbiama ekstremali situacija
  • Neslūgstant Minijai, Priekulės seniūnijoje skelbiama ekstremali situacija
  • Neslūgstant Minijai, Priekulės seniūnijoje skelbiama ekstremali situacija
B. Markausko feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

tam Bet \\\\\.../////

Nekliedėk dvokiantis bolševikini idiote. tau gi, gluše ant pirštų aiškina tie kas matė: neprižiūrėjo, griovė ir ardė sovietų laikais!

Bet \\\\\.../////

Išgriovė,išvogė po lanzbirko dainuojančios "revolicijos".

\\\\\.../////

>Gal.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS