Gelbėjo kameroje susižalojusį vyrą: susitrenkė galvą? | kl.lt

GELBĖJO KAMEROJE SUSIŽALOJUSĮ VYRĄ: SUSITRENKĖ GALVĄ?

Medikams kasdien tenka gelbėti ne tik į nelaimę pakliuvusių žmonių gyvybes, bet ir padėti girtiems asmenims, susižalojusiems dėl neadekvataus elgesio.

Taip atsitiko pirmadienio popietę, kai apie 14.30 val. policininkams buvo pranešta apie Naikupės gatvėje, netoli stotelės, viešoje vietoje aplinkinius piktinantį visiškai girtą asmenį.

67 metų vyrą policininkai atvežė į komisariatą ir uždarė į laikinojo sulaikymo kamerą. Tai yra mažytis kambarėlis su suoliuku, jame paprastai į policiją pristatyti asmenys praleidžia kelias valandas.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato policijos kriminalinių įvykių suvestinės, vyras buvo toks girtas, kad nesugebėjo papūsti į alkoholio matuoklį, todėl jo girtumas nebuvo užfiksuotas.

Tikėtasi, kad žmogus kameroje pailsės ir kiek atsigaus, bet atsitiko kitaip. Spėjama, kad jis stojosi nuo suoliuko, neišlaikė pusiausvyros ir griūdamas susitrenkė galvą.

17.50 val. pareigūnai jį rado susižalojusį. Teko kviesti Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos medikus, vyras pats nueiti į greitosios medicinos pagalbos automobilį negalėjo, jį teko nešti.

Kas lėmė tokią jo būklę – girtumas ar galvos trauma – dar nežinia, nepranešama ir apie galvos traumos sunkumą.

Sužeistą girtą vyrą medikams teko gelbėti ir po vidurnakčio. Buvo pirma valanda, kai į vieną butą Taikos prospekto pradžioje buvo iškviesti medikai ir policininkai.

Pirminiais duomenimis, neblaivus 67-erių vyras peiliu sužalojo 40-metį tame pačiame bute buvusį žmogų. Atrodo, kad giminystės ryšiai jų nesaisto.

Nežinia, prieš kiek laiko peiliu buvo sužeistas jaunesnis vyras. Jo blauzda buvo perrėžta, pažeista stambioji kraujagyslė, nukentėjusysis buvo smarkiai nukraujavęs, jo būklė vertinta kaip pavojinga.

Medikams iškilo sunkumų gelbstint šio asmens gyvybę, mat nuo ilgalaikio kvaišalų vartojimo jo venos buvo sunkiai randamos.

40-metis į ligoninę išgabentas sunkios būklės.

Policininkai naktį ikiteisminio tyrimo nepradėjo, tik ėmėsi rinkti medžiagą tyrimui apie smurtą.

Įtariamajam nustatytas 1,43 prom. girtumas, jam įteiktas šaukimas į apklausą policijos komisariate.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Slove dolbajobu pi.de.ra sti.jai.

Gerai uzmaskuota STRIBU ZMOGZUDYSTE. Sudauze girta zmogu ir imete i kamera. Matot ,,girtas grievinejo ir uzsimuse,,. Kad griuvineti pirma turetu atsistoti ko girtas zmogus negalejo nes buvo tiek girtas kad reikejo nesti. Dar vienas klausimas STRIBAMS ZUDIKAMS. Kodel leisgyvi zmogu veze i STRIBYNA o ne i ligonine???

sunku nepastebet sutapimu

klaipedoj -negyvas arestantas...tauragej - negyvas arestantas... a tai kaip del navalno ? - susizalojo pats ir numire ?...cyt runkeliai a tai buz priverstinis medikamentinis gydimas...nepatinka gerove cemodan ...vokzal ...moskva. ...

a juk visi sumptomai sutampa...

gerove... girtas pilietis...gyvenentis viens is geroves kisenes... nevakcinuotas ko gero arba jei vakcinuotas tai ant tiek atsparus ka vakcina siulyta uz 100Eur jo nenukirto... a sicia pasitaike girtas... toki butinai reikia uzmust... jus isivaidzuojat kiek ilgai jis dar gali is gerove aferistu biudzeto gyvent ???aaaa.... kiek pinigu per ji bus isleista i ora....a juk sitas lesas galima nukreipt reikiam linkme premijoms algoms policininkams...biudzetininkams skatint...svarbiausia elektriku draugams politikams kanceliarinems reikmems...solidzioms... ... juk nuo 1991 snkama ka pensininkas ne zmogus pensininkas nasta visuomenei !!! nasta elitui !!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS