Orai: pavasaris – dar už durų | kl.lt

ORAI: PAVASARIS – DAR UŽ DURŲ

Pirmoji paskutinio pavasario mėnesio savaitė numatoma vėsi ir šalta. Sinoptikai prognozuoja, kad bus vos kelios šiltesnės dienos, bet beveik visomis dienomis aukščiau 10 laipsnių temperatūra nepakils. Pūs stipresni vėjo gūsiai, palis, galime sulaukti ir šalnų.

Šeštadienis bus debesuotas su pragiedruliais. Dieną galbūt sulauksime nedidelio lietaus. Vyraus pietų, pietryčių vėjas, kuris sieks 6–11 m/s. Temperatūra laikysis apie 12–14 laipsnių šilumos.

Sekmadienis bus vėsesnis. Naktį temperatūra rodys apie 5–7 laipsnius, dieną bus tik 7–9 laipsniai šilumos. Naktį sulauksime lietaus, tačiau dieną jo nebus, išlįs saulė. Vyraus šaltesni vėjo gūsiai. Dieną šiaurės vakarų vėjas sieks 6–11 m/s.

Antradienio naktis nusimato vėsi, diena – šiltesnė. Naktį temperatūra nukris iki 3–5 laipsnių šilumos, o dieną pakils iki 12–14 laipsnių. Naktis numatoma be lietaus, o dieną veikiausiai palis. Pietvakarių vėjas naktį pūs iki 4–9 m/s, o dieną – iki 6–11 m/s.

Trečiadienio naktį ir dieną numatomas lietus ir šaltesni vėjo gūsiai. Vyraus vakarų, šiaurės vėjas, kuris naktį sieks 9–14 m/s, dieną kiek sustiprės. Naktį temperatūra laikysis apie 6–8 laipsnius šilumos, dieną pakils iki 8–10 laipsnių.

Ketvirtadienis irgi bus gana vėsus, bet be lietaus. Vėjo kryptis nesikeis, tik pūs šiek tiek stipriau negu vakar. Nors dieną temperatūra sieks 7–9 laipsnius šilumos, jutiminė temperatūra bus daug žemesnė ir šilumos, net ir pasirodžius saulei, beveik nepajusime.

Penktadienio naktis bus šalta, temperatūra sieks nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos, vietomis galimos šalnos. Dieną temperatūra bus 7–9 laipsniai šilumos. Lietus nenumatomas. Šiaurinių krypčių vėjas sieks 10–15 m/s.

Savaitgalis kol kas numatomas giedras ir be lietaus. Temperatūra tiek šeštadienį, tiek sekmadienį naktimis laikysis apie 5–7 laipsnius šilumos, o dienomis pakils iki 11–13 laipsnių šilumos.

Gairės: orai, pavasaris, vėsu
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

AK

Namo gyventojai turi visas galimybes spręsti dėl šildymo patys. Ne čia tuščiai skeryčiokitės.

Geras Ponas

KURENKYTE VISA VASA VASARA, VAGYS!!! Klaipedoje salta visus metus!!! BVanditai!!!! Uz ka as balsavau!!!!!! Ar meras ir savyvaldybes nairiai savo namuose dar sildo??? abejoju.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS