Orai: tikrasis pavasaris grįžta nedrąsiai | kl.lt

ORAI: TIKRASIS PAVASARIS GRĮŽTA NEDRĄSIAI

Tikrasis pavasaris neskuba sugrįžti. Sinoptikai žada, kad termometro stulpeliai džiugins šiltėjančiais orais, bet neišvengsime lietaus bei šlapdribos.

Šeštadienį uostamiestyje visą parą pūs pietvakarių vėjas, naktį jis bus stipresnis, gūsiai sieks iki 17–22 m/s, o nuo vidurnakčio ir visą dieną laikysis apie 15–18 m/s. Sulauksime trumpalaikių kritulių, iškris viena kita snaigė, galbūt ir šlapdribos. Tikėtina, kad bent trumpam pasirodys saulutė. Naktį temperatūra laikysis apie 3 laipsnius šilumos, o dieną sušils iki 4–6 laipsnių.

Sekmadienį kritulių bus mažiau. Vyraus stiprokas pietvakarių vėjas, kurio gūsiai sieks 15–18 m/s. Temperatūra nesikeis, naktį termometro stulpeliai rodys apie 3 laipsnius šilumos, o dieną – 5 laipsnius šilumos.

Pirmadienį žymesnių kritulių nenumatoma, nebent dieną. Pietvakarių vėjas bus ramesnis, 7–12 m/s, pavojingų gūsių neturėtų būti. Temperatūra naktį sieks apie 4 laipsnius šilumos, o dieną sušils iki 6–7 laipsnių.

Antradienį kritulių neprognozuojama. Vėjas rims, naktį bus vakarinių krypčių, dieną – šiaurės vakarų, 4–9 m/s. Kadangi naktis numatoma sausesnė ir giedresnė, tai bus ir vėsiau, temperatūra sieks 3 laipsnius šilumos, o dieną, su saulės pagalba įšils iki 7–9 laipsnių šilumos.

Trečiadienis jau labiau primins pavasarį. Nors naktį bus apie 0 laipsnių, dieną temperatūra sieks 10–11 laipsnių šilumos. Pietryčių, pietų vėjas bus vidutinio stiprumo. Kritulių nenumatoma.

Ketvirtadienio naktis bus šiltesnė, lyginant su visa savaite, temperatūra sieks 4–6 laipsnius šilumos, o dieną 7–8 laipsnius šilumos. Dieną sulauksime kritulių, daugiausia tikėtinas lietus. Pietvakarių vėjas pūs 7–12 m/s.

Penktadienis bus gana debesuotas, bet kritulių nedaug. Galbūt sulauksime lietaus. Pietvakarių vėjas bus vidutinio stiprumo, vakare sustiprės iki 15–18 m/s. Tačiau bus gana šilta diena. Termometro stulpeliai naktį rodys 4–5 laipsnius šilumos, o dieną – apie 7–8 laipsnius šilumos.

Gairės: orai, pavasaris, lietus
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Apgailėtina

Perskaičiau žemiau esančius komentarus ir negalėjau atsistebėti. Kuo reikia būti, kad tokius niekus rašinėtum!!!

Pavasario tema

Sniguročkos duračkos Nususolikotikužrudękupstai Akys išvirto Dairosi kur dar kas ką duoda Skūra žalia Rūrajuoda Jo...tikrai ne žmonės Snukis kaip Pekino samanos Krečia parkinsonas Dukrą pridūrė per visus galus už nuopelnus Srutų biznyje ...gražu. o juk buvo LTSR laikų milijonieriaus dukra, nesvarbu kad tas milijonierius tebuvo namų sąlygomis gydomas tešlagalvis. Bet gražu. Visi nusipelnę. Nesvarbu kad kiaurom subinskylėm. Gražu. Sužavėjobetsupuvo.

Niu

Viena senė klausia kitos prekiaujančios kepiniais, ar yra duonos su saulėgrąžomis, kiša tris eurus sako duok. Prekiaujanti neduoda nors turi ir laiko po prekystaliu. Perkančioji rėkia, ko neduodi aš nieko negirdžiu Parduodančiojipuikiai pažįsta perkančiąją klaipėdietė dar nuo jaunystės laikų iš matymo ir nors tarybiniai metai kaip 32 m pasibaigę Parduodančiojiatsako tvirtai: Ir aš nieko negirdžiu Norėjusioji duonos išėjo uodegą pabrukusi Nes kaip įpratusi viską gauti Teliko su pigiu ir sveikatai kenksmingų batonu Pinigai, tiesa, nenukentėjo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS