Pajūrio gatvėse vyks patikros ir reidai | kl.lt

PAJŪRIO GATVĖSE VYKS PATIKROS IR REIDAI

Gatvėse ir keliuose toliau siautėja neblaivūs ir chuliganiški vairuotojai. Siekdama sumažinti grėsmę, policija surengs rudeninę patikrą.

Netikėtai keliuose pasirodę pareigūnai panašūs į įspėjimą prilėtinti važiavimo greitį, paisyti eismo taisyklių, laikytis atstumo, nelenkti ten, kur nevalia, rodyti posūkio signalus.

Rugsėjį į mokymosi įstaigas sugrįžę moksleiviai pareikalavo papildomo dėmesio. Paaiškėjo, kad kai kurie tėveliai vaikus vežė neprisegę saugos diržų ar nepasodinę į specialias kėdutes.

Vieni teisinosi, kad per skubėjimą pamiršo automobilines saugos kėdutes namuose, kiti – kad nespėjo užsegti saugos diržo.

Dėl kasryt susidarančių spūsčių, į darbą skubančiųjų taip pat susidaro avarinių situacijų.

Ypatingas dėmesys šiuo metu skiriamas Šilutės plentui, kadangi ten susidarančių ilgų spūsčių kaltininkas – geležinkelio pervažos remontas. Nuo šiandien iki spalio 13 d. važiuoti čia bus galima tik trečiąja eismo juosta, esančia arčiausiai skiriamosios vejos.

Artėjančiomis dienomis miesto gatvėse bus rengiamos patikros.

Spalio 7–10 ir 28–31 dienomis vyks vairuotojų blaivumo patikrinimai.

Spalio 11–17 dienomis didesnis dėmesys bus skirtas krovininių automobilių ir autobusų kontrolei, o 20–23 dienomis pareigūnai vykdys pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo draudžiamose vietose, važiavimo per sankryžas, šviesoforų signalų paisymo kontrolę.

Spalio 24–27 dienomis numatyta tikrinti pėsčiuosius ir dviračių vairuotojus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Sakul

Šiaip dviratininkų sezonas baigėsi. Tai reikia daryti nuolat ir visą vasarą. O aplamai tai kasdienis policijos darbas. Kokie čia dar reidai?

Komisaro fantazija

Policininku algos greit susilygins su maximos kasininke, tad praneša iš anksto,kad tom dienom negertų, nebėra kam betikrinti.

Vita

Durniu kompanija,kitaip nepavadinsi.Kam skelpt kad tikrins girtumą.Čia kaip tarybiniais laikais pranešdavo išanksto,kad atvažiuojam laukit.Tada ir susitvarkydavo ir nieko nerasdamas švaru.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS