Palinkėjimas Klaipėdos LEZ – išlaikyti gerą tempą | kl.lt

PALINKĖJIMAS KLAIPĖDOS LEZ – IŠLAIKYTI GERĄ TEMPĄ

Trečią kadenciją baigiantis uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas trečiadienį paskutinį kartą dalyvavo Klaipėdos laisvosios ekonomikos zonos (LEZ) valdybos posėdyje. Susitikime buvo aptarti atliktų darbų rezultatai, numatomos perspektyvos.

Pasak mero, Klaipėdos LEZ dėl savo darbų jau žinomas ne tik Europoje, bet ir Taivane. Be to, LEZ esanti flagmanas, į miestą pritraukiantis užsienio investicijas.

„Kadangi mano kadencijos pabaiga, o ir tuo pat metu mano, kaip LEZ valdybos nario, kadencijos pabaiga, tai buvo paskutinis susitikimas su visa valdyba, aptariant tiek praėjusių metų rezultatus, tiek perspektyvas šiems metams. Buvo ir tam tikras atsisveikinimo elementas šitame susitikime. Džiugu išeiti išdidžiai pakelta galva, nes LEZ kaip buvo, taip ir yra flagmanas Lietuvoje, kalbant apie investicijų lauką ir investicijų pritraukimo erdvę. Apie tai tenka girdėti labai plačiai ne tik Europoje, bet ir Taivane“, – sakė V. Grubliauskas.

Jo nuomone, LEZ ir ateityje išliks traukos objektas, padėsiantis vystyti įvairias verslo rūšis.

„Manau, kad Klaipėdos LEZ iš tikrųjų išlaikys gerą tempą, gerą traukos elementą ir ypač pradedant vystyti tam tikras naujas verslo rūšis. Turiu omenyje vėjo jėgainių komponentų gamybą ar kitų pramonės rūšių ir sričių plėtrą. Klaipėdos LEZ tikrai išliks patraukli vieta ir tikiuosi, kad pokyčiai valdyboje po mano išėjimo užtikrins tęstinumą ir tikrai labai gerą, rimtai vertinamą institutą ne tik Europoje, bet ir gerokai plačiau“, – vylėsi uostamiesčio vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Baisu pasidarė, kad pagrindine lesykla pridarys

SUSIJUSIOS NAUJIENOS