Pareigūnai ėmė bausti kovotojus su trikojais | kl.lt

PAREIGŪNAI ĖMĖ BAUSTI KOVOTOJUS SU TRIKOJAIS

Klaipėdiečių grupė, išgarsėjusi savotišku kovos būdu prieš policijos mobiliuosius matuoklius, sulaukė sankcijų. Vaikinus pareigūnai ėmė bausti už tai, jog šie kelkraščiuose pasirodo be šviesą atspindinčių liemenių.

Vienas incidentų nutiko Palangos plente.

"Šį kartą matuoklis buvo stipriai užmaskuotas, jo beveik visiškai nebuvo matyti ir, kaip visada, stengėmės reaguoti į pranešimą kiek įmanoma operatyviau. Nuvykome į vietą dviratuku ir gavome 5 eurų baudą už šviesą atspindinčios liemenės nedėvėjimą kelyje. Trečią valandą dienos praėjusį penktadienį švietė ryški saulė. Baudas pas mus gauna vienas žmogus, ar nevirsta tik visa tai persekiojimu?" – socialiniame tinkle guodėsi vienas akcijos iniciatorių Tomas Kontrimas.

Klaipėdiečių grupė plačiau šalyje išgarsėjo dėl savotiškos akcijos.

Išvydę mieste ar užmiestyje stovintį policijos mobilųjį matuoklį, jaunuoliai prieš jį pastato seną dviratį su įspėjamuoju plakatu, pažymėdami, jog čia veikia greičio matuoklis.

Jaunuolių grupei priklauso aštuoni žmonės. Visi jie turi darbą, tad lakstymas po gatves su plakatais nėra jų pagrindinė veikla.

"Turime tiek plakatų, kiek yra matuoklių Klaipėdos mieste, plius dar kelis, pažymėti tiems, kurie atsiranda rajono keliuose. Visi mes esame dirbantys žmonės, tačiau vairuotojų prašome paremti akciją ir prisidėti prie iniciatyvos", – tikino T.Kontrimas.

GALERIJA

  • Pareigūnai ėmė bausti kovotojus su trikojais
Rašyti komentarą
Komentarai (55)

algis ddddd

tuos kovotojus reikia rimtai bausti per svelnus istatymai tiems gaidelem reikia laikytis eismo t algis daisykliu o nemalti suda

>

Manau neuzilgo,dauguma trikoju tolerastu,pakeis plokstele,nes visi bus patys uzsirove ant pasalos.

H

Stervetnikai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS