Pietinėje Klaipėdos dalyje – gatvių remonto darbai | kl.lt

PIETINĖJE KLAIPĖDOS DALYJE – GATVIŲ REMONTO DARBAI

Pietinėje Klaipėdos dalyje prasidės gatvių asfaltavimo darbai. Kelininkai dirbs Bandužių ir Vingio gatvėse.

Klaipėdos savivaldybė pranešė, kad rangovai vykdys asfalto dangos paprastojo remonto darbus.

Bandužių gatvėje bus remontuojamas gatvės ruožas tarp Mogiliovo ir Vingio gatvių. Tai yra apie 450 m ilgio ruožas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistė Nijolė Vedeikienė patikslino, kad šioje gatvėje kelininkai turėtų užsibūti ne ilgiau nei dvi savaites.

„Čia mes klojame tik asfalto dangą. Kai kur bus pakeisti susidėvėję kelio bortai. Rangovai pasitvirtino eismo schemas, tačiau darbų zonoje eismas bus ribojamas tik laikinai. Paprastai eismas ribojamas tik toje gatvės dalyje, kur vyksta darbai“, – paaiškino N.Vedeikienė.

Kiek ilgiau, gal iki dviejų mėnesių, rangovai turės darbo kitoje šio mikrorajono dalyje.

Vingio gatvėje, tarp Šilutės plento ir Smiltelės gatvės, bus klojama ne tik nauja asfalto danga, bet ir tiesiami nauji šaligatviai, įrengiama juosta dviračiams.

„Vingio gatvėje nauja asfalto danga bus paklota abiem kryptimis. Abiejose pusėse bus įrengti ir nauji šaligatviai, bus pakloti nauji gatvės bortai“, – tikino N.Vedeikienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Andrius

Tikrai smilteles ir Šilutės pl sankryža verkiant prašosi remonto. Kas nežino išvažiuoja didesniu greičiu tai atrodo kad važiuoklė iškris. O kas žino smarkiai pristabdo ir sukelia avarines situacijas iš galo važiuojantiems ir to nenujauciantiems eismo dalyviams.

Snipas

Nuotraukoje Manto g-ve

123

foto.. pietine miesto dalis???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS