Pietinės Klaipėdos dalies gyventojai stebisi: kur dingo vėliava? | kl.lt

PIETINĖS KLAIPĖDOS DALIES GYVENTOJAI STEBISI: KUR DINGO VĖLIAVA?

Pietinės Klaipėdos dalies gyventojai stebisi, kodėl jau bemaž mėnesį Sąjūdžio parke nepakabinama lietuviška trispalvė. Trys vėliavų stovai lig šiol stovi tušti, nors ant viduriniojo nuo pat parko įrengimo nuolat kabodavo valstybinė vėliava. Ją vėjas nuplėšė per pastarąją audrą.

„Gyvenu netoli Sąjūdžio parko, pro langą nuolat matydavau plazdenančią trispalvę. Jau beveik mėnesį vėliavos nėra. Kur ji dingo ir kodėl niekas nepakabina naujos?“ – stebėjosi klaipėdietis Aleksandras.

Pasirodo, valstybinę vėliavą nudrėskė vėtra, kuri Klaipėdą siaubė liepos pabaigoje. Tuomet vėjo suniokota trispalvė buvo priplakta prie biotualeto.

Ten trispalvę aptikę miestiečiai pagalvojo, kad vėliavą išniekino piktavaliai, tačiau paaiškėjo, kad nusikaltimą padarė vėjas.

Tačiau nauja vėliava lig šiol nepakabinta.

Mieste yra tik kelios vietos, kur vėliavas prižiūri miesto tarnautojai, visomis kitomis rūpinasi namų arba valdų prižiūrėtojai bei įstaigų atsakingi asmenys.

Viena tokių „valdiškų“ vėliavų kabinama Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro bokšte, kita – Jono kalnelio saloje ir Sąjūdžio parke.

Beje, dėl Sąjūdžio parko vėliavos gyventojai piktinasi jau ne pirmą kartą.

Šiemet Valstybės dieną netoliese gyvenanti klaipėdietė nusiminė pamačiusi, kokia nudriskusi ir liūdnai atrodanti trispalvė plevėsuoja Sąjūdžio parke.

Socialiniame tinkle ji iliustravo savo pastabą vaizdo įrašu, kuriame buvo matyti plevėsuojanti ne itin gražiai atrodžiusi trispalvė.

Tada valdininkai pabrėžė, kad vėjo plakamos vėliavos labai greitai susidėvi, vien šiemet šiame parke trispalvė buvo pakeista jau tris kartus.

„Būtų labai gerai, kad, pamatę netvarką, žmonės mums praneštų, galima ir paskambinti į savivaldybę. Gavę signalą, tuojau pat imamės darbo. Vėliavų esame nupirkę, tad laukti netektų“, – tikino valdininkė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nereikia stebėtis , reikia pranešti

Iš VE. __Uostamiesčio gyventojai taip pat turi tokią pačią galimybę apie iškilusiais problemas mieste pranešti Savivaldybei. „Klaipėdos miesto savivaldybės tinklalapyje įdiegtame įrankyje “Pranešk apie problemą„ nuo metų pradžios jau gauti 702 pranešimai. 2022 m. buvo 980, 2021 m. - 960“, - sakė Klaipėdos miesto savivaldybės Komunikacijos skyriaus vedėja Gintarė Butkienė.

Wapas

Vėl pasireiškė ANONIMAS!Gerbiama Klaipėdos redakcija,gal jau laikas blokuoti šitą pamazgų pilstytoją!?

Anonimas

Okupantu veliavos NEGALI plevesuoti Prusijos Memelio mieste.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS