Pirmąją metų dieną policininkai dirbo nuo pat ryto | kl.lt

PIRMĄJĄ METŲ DIENĄ POLICININKAI DIRBO NUO PAT RYTO

Pirmąją metų dieną Klaipėdos apskrityje daugybė žmonių išjudėjo iš namų automobiliais. Nemažai jų bandė prasmukti per policijos postus, bet buvo paprašyti sukti atgal.

Nuo 9 iki 21 val. Klaipėdos postuose policininkai pabendravo su 4593 vairuotojais, 157 mašinos turėjo sukti atgal iš kur atvažiavusios.

Pareigūnai administracine tvarka nubaudė 13 asmenų, kurie nesilaikė karantino reikalavimo ir vienoje mašinoje važiavo būdami skirtingų šeimų nariai. Nustatyti du vaikinai, vengę atlikti karo prievolę.

Tądien į Palangą įvažiuoti ketino 1277 automobiliai, 83 jų po pareigūnų patikros suko atgal, dar septyni vairuotojai pažeidė Kelių eismo taisykles.

Klaipėdos rajono centro, Gargždų prieigose policininkai sausio 1-ąją patikrino 992 vairuotojų pateiktus dokumentus, 11 jų teko grįžti atgal, į miestą neleista važiuoti 11 automobilių, šeši vairuotojai pažeidė eismo taisykles ir buvo nubausti, septyni žmonės sulaukė protokolų už karantino reikalavimo pažeidimus.

Skuode patikrinta 760 mašinų ekipažų, devyni automobiliai turėjo grįžti nepasiekę kelionės tikslo.

Rietavo policininkai per pirmąją metų dieną pabendravo su 347 vairuotojais, aštuoni jų buvo priversti sukti atgal, trims mašinoms neleista išvažiuoti iš miesto, trys asmenys nubausti už tai, kad būdami ne tos pačios šeimos nariai važiavo tuo pačiu automobiliu.

Plungėje pakalbinti 635 vairuotojai, toliau važiuoti neleista 16 asmenų, vienas vairuotojas pažeidė taisykles.

Prie įvažiavimo į Skuodą atlikta 323 mašinų ekipažų patikra, du vairuotojai paprašyti grįžti namo, du pažeidė taisykles.

Į Neringą leista įvažiuoti 85 mašinoms, visų jų vairuotojai pateikė dokumentus, patvirtinančius, kad jie turi teisėtą pagrindą patekti į šį miestą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ricardas

Už dviguba atlygį visi dirbtų.

keista

7 val. ryto visi postai tušti... O tai kada rytas prasideda?

Fama

Tai jeigu darbas tai aš prezidentas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS