Po patikrinimo – tik nurodymas: reikalauja pataisyti „Atostogų parko“ reklamą | kl.lt

PO PATIKRINIMO – TIK NURODYMAS: REIKALAUJA PATAISYTI „ATOSTOGŲ PARKO“ REKLAMĄ

Vilionės smagiai praleisti laiką "Atostogų parke" sudomino ir Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistus. Patikrinimas parodė tam tikrų administracijos klaidų ir tai, kokias paslaugas šiuo metu iš tikrųjų teikia ši įstaiga.

Registruotis nereikia?

Socialiniame tinkel "Facebook" išplatinęs reklaminį filmuką, "Atostogų parkas" nustebino daugybę jį pamačiusių žmonių.

Baltu chalatu vilkintis jaunas vyras vaizdo įraše vaikštinėja tarp baseinų ir aiškina, kaip gerai čia ne tik pastiprinti sveikatą, bet ir puikiai praleisti laiką.

Raginimas suplanuoti savaitgalį, atsipalaiduoti ir vėl pajausti vasaros malonumus sukėlė įtarimų apie šioje įstaigoje siūlomas pramogas.

Kai žmonės atvyksta su vadinamąja keturių žingsnių gydymo programa, jie užsisako apgyvendinimo paslaugą ir turi gydytojo išrašą, kad jiems priklauso tam tikros gydymo procedūros.

Vaizdo įraše kalbama apie tai, kad įstaigoje ribojamas lankytojų skaičius ir laikomasi saugaus atstumo. Vis dėlto kai kurie žmonės suabejojo, ar tai tinkama apsaugos priemonė.

Daugybė peržiūrėjusiųjų šį reklaminį filmuką nustebo, kodėl vieniems SPA centrams dirbti draudžiama, o kitiems – leidžiama.

Atsirado norinčiųjų apsilankyti parke netrukus, todėl pasipylė klausimų, prieš kiek laiko iki atvykimo reikėtų registruotis.

Įstaigos darbuotojai suskubo atsakyti, kad išankstinės registracijos nėra, galima atvykti patogiu klientams metu.

Pareiškė pastabą

Reklaminis filmukas sudomino ir Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistus. Trečiadienį jie apsilankė netoli Palangos veikiančiame "Atostogų parke".

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Klaipėdos departamento vadovas Raimundas Grigaliūnas paaiškino, kad sveikatingumo paslaugos poilsiui, žmonių malonumui čia nėra teikiamos, specialistai nustatė, kad parke siūlomos tik gydymo ir grožio paslaugos.

Pareiga: R. Grigaliūnas tikino, kad dabar Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistai turi labai daug darbo. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

"Kai žmonės atvyksta su vadinamąja keturių žingsnių gydymo programa, jie užsisako apgyvendinimo paslaugą ir turi gydytojo išrašą, kad jiems priklauso tam tikros gydymo procedūros. Ten yra medikas, kuris prižiūri, o žmonėms atliekamos gydymo procedūros. Paslaugos teikiamos individualiai. Visa tai daroma tik turint gydytojo siuntimą", – patikino R. Grigaliūnas.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistai pareiškė "Atostogų parko" vadovams pastabą, reikalaudami pataisyti reklamą, kad žmonės nebūtų klaidinami.

Pasak R. Grigaliūno, iš reklaminio vaizdo filmuko susidaro įspūdis, kad dabar į šią įstaigą gali važiuoti kas tik nori.

Grįš, jei bus signalas

Patikrinimo metu tiesiog pramogaujančių žmonių "Atostogų parke" tikrintojai nerado.

Peržiūrėję kelias klientų korteles, specialistai pamatė jose gydytojų paskyrimus vandens procedūroms padedant kineziterapeutams ar individualiai mankštai naudojant vandens treniruoklius.

"Mes nesidomėjome, kokie gydytojai paskyrė tas procedūras, bet tokie paskyrimai buvo ir jais vadovaudamiesi įstaigos žmonės darbavosi. Mūsų specialistai pastabų jiems neturėjo. Lankytojų per patikrinimą buvo labai mažai, – teigė R. Grigaliūnas. – Manau, prevenciškai pasižiūrėti, kaip ten dirbama savaitės viduryje, buvo labai gerai. Dabar rengiame labai daug patikrinimų, todėl negaliu patikinti, kad jau savaitgalį važiuosime žiūrėti, kaip "Atostogų parke" laikomasi reikalavimų. Elgsimės pagal situaciją, jeigu gausime signalą apie pažeidimus, pasistengsime nuvykti."

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Lygūs ir lygesni

Panas Grigaliūnas , kaip i buvęs vadovas Pilypavičius , vykdo tik... išskirtinę globą. Pavasarį. būtent "Atostogų parkas", nesilaikė nutarimo, ir paskalbus karantiną vykdė veiklą, murkdė lankytojus baseine ir ten užsikrėtė visa kompanija. Kodėl gydymo įstaigose neatliekami nei masažai, nei paskyrimai, o šitame VSC globojame parke viskas leista? Kodėl uždaryti Impuls baseinai, o gal galėtų leisti treniruotis pagal užsirašymus, su asmeniniu treneriu?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS