Po statybų Klaipėdoje – piktžolių miškas? | kl.lt

PO STATYBŲ KLAIPĖDOJE – PIKTŽOLIŲ MIŠKAS?

Klaipėdietį suerzino po statybų Baltijos prospekte palikta netvarka. Vyras teigia: teritorija apskritai neprižiūrima, už tvoros matyti ne tik šiukšlės, bet ir visas piktžolių miškas.

Šiuo metu statybos Baltijos pr. 26A nevyksta. Teritorija aptverta tvora.

Vyras klausė, ar reikalavimas užtikrinti tvarką, kuri atitiktų Miesto tvarkymo ir švaros taisykles, buvo išsiųstas minėtos teritorijos savininkui, kadangi situacija nuo tada, kai jis kreipėsi, nepasikeitė.

„Neprižiūrima teritorija, statybinė tvora užlipusi ant šaligatvio, išsiklaipiusi, su tarpais. Už tvoros – piktžolių miškas, šiukšlės. Vietomis šaligatvis užverstas skalda, žvyru. Negi grožėsimės šia teritorija, kol jos šeimininkai sukrapštys pinigų tolimesniam teritorijos užstatymui? Kaip ir lankoma centrinė miesto dalis“, – piktinosi vyras.

Gal koks vėjas kažką pavartė, kad ten netvarka, nes šiaip problemų neturime, savo objektus prižiūrime. Tad džiaugiamės, kad vienas nuomininkas paskambino, ir kolegos susitarė su įmone, kuri nuvažiuos ir viską sutvarkys.

Tačiau už šį projektą atsakingos įmonės „Galio Group“ nuomos projektų vadovas Simonas Švėgžda teigė, kad skambutį dėl netvarkos buvo gavę prieš kelias savaites ir į jį sureagavo.

„Darbai bus pradėti, iki savaitgalio viskas bus sutvarkyta. Reikės nušienauti žolę, sutvarkyti šaligatvius, bet tvora lyg ir nenukritusi ir ant šaligatvių „neužėjusi“, tačiau vis tiek paprašėme, kad pradėdami darbus darbuotojai mums atsiųstų nuotraukas, kad tinkamai įvertintume“, – teigė pašnekovas.

Įmonė įsikūrusi Vilniuje, tad tvarkyti visų su statybomis susijusių reikalų vietoje negali, tenka samdyti atsakingus asmenis, kurie teritoriją tvarkytų ir prižiūrėtų.

„Gal koks vėjas kažką pavartė, kad ten netvarka, nes šiaip problemų neturime, savo objektus prižiūrime. Tad džiaugiamės, kad vienas nuomininkas paskambino, ir kolegos susitarė su įmone, kuri nuvažiuos ir viską sutvarkys“, – tikino S. Švėgžda.

Pirmasis šių statybų etapas buvo sporto prekių parduotuvė „Decathlon“, antrasis bus prekybos miestelis „Stock-O“, o trečiasis – taip pat „Stock-O“.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

PiPo

Onkruid is ook Natuur en de insecten eten er de buik vol van. Dus geniet van bloemen en plantjes het is gewoon natuur. Onkruid zijn criminelen en drugs verslaafden. meer niet.

Klaipėdoje betvarkė

normalus dalykas.Prieš merų langus beveik 30 metų riogso griuvėsiai ir niekam netrukdo.Apleistų pastatų mieste daugybė, tai jau tampa išskirtiniu Klaipėdos simboliu

Gyventoja

Visur kur užtęstos statybos betvarkė, kurios niekas nekontroliuoja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS