Pratęsė šventinę nuotaiką: uostamiesčio gatvėse dar džiugins kalėdinis apšvietimas | kl.lt

PRATĘSĖ ŠVENTINĘ NUOTAIKĄ: UOSTAMIESČIO GATVĖSE DAR DŽIUGINS KALĖDINIS APŠVIETIMAS

Šiemet, kaip niekad ilgai, klaipėdiečiai gali džiaugtis šviesesnėmis gatvėmis ir nuotaiką keliančiais papuošimais. Taip nuspręsta palaikyti miesto žmonių dvasią šiuo niūriu metu.

Ankstesniais metais kalėdiniai papuošimai iš miesto dingdavo iki sausio vidurio.

Didžiosioms metų šventėms pasibaigus, būdavo galvojama apie kitas atmintinas datas ir šventes, todėl šviečiančios grožybės ant apšvietimo stulpų palei pagrindines miesto gatves būdavo išjungiamos ir pamažu išmontuojamos.

Dar anksčiau užgesdavo aikštėse medžius apšviečiančios lemputės.

Šiemet puošmenomis bus galima grožėtis iki sausio galo. Kiek anksčiau atsisveikinta tik su kalėdine eglute.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Karolis Šakarnis patikino, kad šviesesnėmis ir spalvingesnėmis gatvėmis džiaugsimės ir likusiomis sausio dienomis.

„Šviesime, kol galėsime. Suplanavome ilgėliau palikti šviesti puošmenas, tikėdamiesi taip žmonėms pakelti nuotaiką. Iš pradžių dekoracijas planavome laikyti iki vasario pradžios. Pagaliau galime džiaugtis tikra žiema ir dar su papuošimais“, – džiaugėsi K.Šakarnis.

Panašu, kad šventinis apšvietimas klaipėdiečius džiugins iki sausio pabaigos.

Kaip bus toliau, dar žadama spręsti savivaldybės kabinetuose.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

klp

puteikiniai loja-miestas puošiasi

balselis

šią žiemą nė vienos tokios girliandos nesu matęs, nes nebuvo prasmės iki ten važiuot, pzdc kaip mane jos džiugina, debilai, tik elektrą tratina, turbūt kyšius už tai gauna.

X

Daivute, apie kokią" šventinę nuotaiką", "džiaugsmą",rašinėji, kada pati tikriausiai sėdi ant juodo puodo? Kvanki, kvanki. Čia jau rašliava?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS