Prie Klaipėdos centrinio pašto – darbai | kl.lt

PRIE KLAIPĖDOS CENTRINIO PAŠTO – DARBAI

Iki rugpjūčio 11 d., penktadienio, Klaipėdos centrinio pašto teritorijoje vyks statinio priežiūros darbai. Jų metu bus vykdomas pastato laikinųjų apsaugos priemonių įrengimas. Praeiviai ir pėstieji trikdžių beveik nepatirs.

Klaipėdos savivaldybės atstovai nurodė, kad darbai prasidėjo rugpjūčio 8-ąją ir truks keturias dienas.

Planuota atitverti teritoriją šalia pastato Liepų g. 16, bus ribojamas pėsčiųjų ir iš dalies automobilių eismas, taip pat bus atitverta 13 automobilių parkavimo vietų.

Darbų schemos apraše nurodyta, kad „bus uždaroma šaligatvio ir parkavimo vietų zona Liepų gatvėje – nuo Liepų g. 16 sklypo ribos su Liepų g. 12 sklypu iki įvažiavimo į Liepų g. 16 sklypą (įskaitant įvažą)“.

Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus specialistai informavo, kad veikiausiai bus nuimti ant pastato esantys tinklai ir pakeisti naujais.

Darbus vykdys biudžetinė įstaiga Kultūros infrastruktūros centras.

„Leidime pagal jų pateiktus dokumentus nurodyta, kad bus laikinųjų apsaugos priemonių įrengimo darbai. Tiesiog pastato apsaugojimui, veikiausiai keis tinklus. Kiekvienas statinys turi būti prižiūrimas, tad ir vyks priežiūros darbai“, – paaiškino Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus specialistė.

Anot jos, automobilių spūsčių dėl to tikrai neturėtų būti.

„Važiuoti nė viena kryptimi nebus trikdžių“, – pažymėjo specialistė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Klaipėdietis

Spalio mėn/Karališkajam paštui sukaks 130 metų jubiliejus. Ar bus pažymėta jo istorija?

Ir vėl zyzloms negerai ?

Užknisote :) Patiems ne bloga ? Fui ...nuolatinio negatyvo skleidėjai ...

Anonimas

Tikėkimės ilgai nelengvos toks arhikteturos paveldas turi burti tvarkomas ir išsagoma autentiška architektūrą pastatas reprezentuoja uostamiesty
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS