Priemiesčio autobusai važiuos anksčiau | kl.lt

PRIEMIESČIO AUTOBUSAI VAŽIUOS ANKSČIAU

Nuo pirmadienio, gruodžio 5-osios, bus koreguojami kai kurių priemiesčio autobusų tvarkaraščiai. Pranešama, kad reisų skaičius nebus keičiamas.

Įstaigai "Klaipėdos keleivinis transportas" peržiūrint priemiesčio viešojo transporto grafikus pastebėta, kad kai kurių maršrutų autobusai dėl komplikuotų eismo sąlygų vėluoja. Tad nutarta koreguoti 7, 15B, 25, 26 ir 35 maršrutus.

Bus koreguojamas darbo dienų 7-ojo maršruto tvarkaraštis dėl rytinio reiso vėlavimo. Taip pat viena arba dviem minutėmis bus vėlinami reisai 17–18 val., kad keleiviams užtektų laiko persėsti iš 14-ojo maršruto į 7-ąjį Klipščiuose.

15B maršruto grafikas taip pat bus koreguojamas dėl geresnio koordinavimo Kalotės kryptimi su kitais (17, 23) maršrutais. Bus sutrumpintos sustojimų pertraukos Normantuose, kad autobusui nereikėtų per ilgai stovėti galutinėje stotelėje.

25 maršrute, Plikių stotelėje, keleivių laipinimas – tik prie žiedinės sankryžos esančio mūrinio laukimo paviljono. Į šią žiedinėje sankryžoje esančią stotelę autobusas užsuks važiuodamas abiem kryptimis.

26-ojo maršruto reisai į Klaipėdą 5.32 val. ir iš Klaipėdos 5.55 val. bus ankstinami penkiomis minutėmis, tad į Klaipėdą keleiviai išvyks 5.27 val., o iš Klaipėdos – 5.50 val.

Taip pat bus koreguojamas 35-ojo maršruto tvarkaraštis. Tad reisas iš Klaipėdos bus ne 6.25 val., kaip iki šiol, bet 6.22 val., o 6.50 val. reisas iš Smilgynų į Klaipėdą paankstinamas dviem minutėmis – 6.48 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS