Rinkimai baigėsi ne visiems: uostamiesčio centre – ryškūs „laisviečių“ plakatai | kl.lt

RINKIMAI BAIGĖSI NE VISIEMS: UOSTAMIESČIO CENTRE – RYŠKŪS „LAISVIEČIŲ“ PLAKATAI

Rinkimų vis dar pamiršti neleidžia miesto centre į akis krentantys ryškūs buvusių pretendentų į miesto tarybą plakatai. Pasirodo, juos nuimti turėjo politikų talkininkai.

Klaipėda jau sulaukia kruizinių laivų, kurių keleiviai į senamiestį ateina per perėją po Pilies tiltu. Vaizdas, kurį mato svečiai ir miestiečiai žvalgydamiesi po Karlskronos aikštę, verčia prieiti artyn ir paskaityti, kas rašoma ant ryškiai geltonų lapų. Pasirodo, prie tilto prisišliejusią metalinę elektros skydinę margina rinkimų agitacijos plakatai.

Pirmieji šias pilkas skydines „atrado“ grafitininkai ir išmargino jas savo parašais. Vėliau lygus skydinių paviršius patraukė ir Laisvės partijos gerbėjų bei talkininkų žvilgsnį.

Ant pilko fono greta gausių keverzonių vakar vis dar kabojo trijų „laisviečių“ reklaminiai plakatai. Ryškiai geltoni, skirtingų dydžių jie buvo pakabinti prieš šį pavasarį vykusius rinkimus.

Mūsų talkininkai buvo įpareigoti nuimti tuos plakatus, kuriuos patys pakabino.

Ryškūs plakatai Karoliui Daktarui, Birutei Andruškaitei ir Modestui Skersiui nepadėjo patekti į miesto valdžią. Jų pavardžių naujosios miesto tarybos narių sąraše nėra.

Kas ir kodėl tokioje keistoje vietoje pakabino agitacinius plakatus, žino tik Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus vadovas Jevgenijus Sokolovas.

Jis teigė, kad rinkimų agitacijos skelbimus padėjo kabinti savanoriai. Jų buvo paprašyta pasibaigus rinkimams ir nukabinti.

Sužinojęs, kad partijos vardas linksniuojamas dėl nepanaikintos rinkimų agitacijos, J. Sokolovas patikino, kad ryškiai geltonų plakatų tuojau pat neliks.

„Mūsų talkininkai buvo įpareigoti nuimti tuos plakatus, kuriuos patys pakabino. Nežinau, kaip čia atsitiko, kad dalis jų liko. Ačiū už žinią, tuoj pat juos nuimsime. Tikiu, kad po to nebus matoma nė pėdsako, nes plakatai buvo priklijuoti lipnia juosta, ją nulupus paprastai nelieka jokių žymių“, – tikino partijos padalinio vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Pries kiekvienus rinkimus tas pats siukslinimas. Turetu buti isvis uzdrausti tokie plakatai, slamsto metimas i pasto dezutes, klijavimas ant laiptiniu duru.. Vejai.. O cia dar raso butent apie laisves partija, kitu partiju plakatai irgi vis dar kabo jeigu ka

Gyventoja

Pietinė g. rajone taip pat p. L. Girskienės plakatai puošią namų laptinių duris aplipldyti.

žlugusi

ir likviduotina ''laisvė'' ...........net makulatūros susirinkt laiko neranda
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS