Rokiruotė: iš Klaipėdos – į Palangą | kl.lt

ROKIRUOTĖ: IŠ KLAIPĖDOS – Į PALANGĄ

Iš Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus pasitraukė beveik 10 metų jam vadovavusi Violeta Staskonienė. Valdininkė nuo vakar pradėjo dirbti Palangos savivaldybėje, kur eis tas pačias pareigas.

Beveik 10 metų vadovavusi Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriui V.Staskonienė nusprendė uostamiestį iškeisti į Palangą. Vakar V.Staskonienei buvo pirmoji darbo diena Palangos savivaldybėje.

"Palangoje gyvenu jau antrą dešimtmetį, 10 metų teko važinėti į darbą Klaipėdoje. Savotiškai nuo to pavargau. Kai pasiūlė tas pačias pareigas Palangos savivaldybėje, sutikau", – paaiškino V.Staskonienė.

Klaipėdos savivaldybės Investicijų ir ekonomikos departamento direktorius Ričardas Zulcas patvirtino, kad į atsilaisvinusią Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjo vietą paskyrė dirbti jauną specialistą Valdą Švedą.

"Beveik prieš metus jis pradėjo dirbti Klaipėdos savivaldybėje. Per tą laiką jis pasirodė labai kvalifikuotai. Dabar žiūrėsime, kaip jis susitvarkys su pareigomis. Artimiausią pusmetį konkurso į šitą postą skelbti neketiname", – tvirtino R.Zulcas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

leo

O dabar pats laikas patikra daryti,gal todel ir pabego.

Vanda Dorčienė

P. Violeta, sveikinu. Priėmėte protingą ir teisingą sprendimą.Esate reikli,darbšti, palangiškiams patiksite.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS