Sąjūdžio parke – nuvirtęs tualetas | kl.lt

SĄJŪDŽIO PARKE – NUVIRTĘS TUALETAS

Klaipėdiečiai pasibaisėjo Sąjūdžio parke išvydę ant šaligatvio nuvirtusį biotualetą. Kam galėjo trukdyti parko lankytojams skirtas tualetas, galima tik spėlioti. Veikiausiai tai – dar vienas vandalizmo atvejis.

Nuvirtusį tualetą pastebėjo su šeima vaikštinėjęs Renaldas. Vyrui pasirodė keista, kad niekas į tai nekreipia dėmesio.

Pikta, kai miesto turtas taip gadinamas.

"Parke vaikštinėja nemažai žmonių, juk galima paimti ir pakelti. Tik nežinia, ar jis vėl nenuvirs, kadangi šioje miesto pusėje vaikščioti nesaugu ne tik vakarais, bet ir dieną. Gali būti, kad kokia nors išgėrusi kompanija tualetą palaikė futbolo kamuoliu. Pikta, kai miesto turtas taip gadinamas", – sakė klaipėdietis.

Anot Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Dženetos Petrokienės, rangovas – bendrovė "Ecoservice" – jau yra informuotas apie jam priklausantį ir jo atsakomybėje esantį turtą.

Minėtos bendrovės vadybininkas Tadas patvirtino, kad tualetas jau pastatytas, jokios žalos nėra.

"Kiek šnekėjau su vairuotoju, panašu, kad Sąjūdžio parke tualetas buvo nuverstas, bet kažkas jį atvertė. Sakė, kad viskas su juo gerai. Veikiausiai bus eilinis vandalizmas. Kartą Plungėje teko tualetus traukti iš upelio. Kai mūsų žmonės tokie "civilizuoti", kitokių pramogų neranda, tada taip ir būna", – pasakojo Tadas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

AAAAAA

man baisu aaaa, tualetai skraido .mums visiems p....c!!!

Kriminalas su kvapu

Ar tai labai pavojina gyvybei? Man baisiau, kai parko nematau. Tik trinkeles ir pievas...

Aferistas

Tas kuris šitą nuotrauka darė gal pastatė tualeta atgal? Ar paliko toliau gulėti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS