Šilumos dar teks palaukti | kl.lt

ŠILUMOS DAR TEKS PALAUKTI

Pavasaris dar neskuba džiuginti maloniais orais, savaitgalis bus lietingas ir vėjuotas, kita savaitė numatoma šalta. Gūsingi vėjai vers gūžtis ir nevilios grožėtis bundančia gamta.

Šiandien pūs gūsingas pietų ar pietvakarių vėjas, numatomas lietus, rūkana, kai matomumas sieks tik apie vieną ar porą kilometrų, termometrai rodys 6–8 laipsnius šilumos.

Sekmadienį vėjas suksis iš šiaurės vakarų ir įsismarkaus iki 10–15 m/s, naktį laikysis teigiama temperatūra, dieną termometro stulpelis kils tik iki 3 ar 5 laipsnių padalos.

Nuo pirmadienio nusistovės giedri, bet šalti orai, papūs šiaurės rytų vėjas. Pirmadienio naktį jau tikėtina neigiama temperatūra, dieną – vos keli laipsniai šilumos.

Panašus bus ir antradienis, tik vėjas ims pamažu rimti.

Trečiadienį tikėtinas ramus ir giedras oras, nakties temperatūra vėl bus silpnai teigiama, dieną gali šilti iki 4–6 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktis dar gali būti rami, bet dieną tikėtina, kad stiprės pietryčių, pietų vėjas, jo greitis gali siekti 7–12 m/s.

Penktadienį, kai lauksime savaitgalio ir planuosime išeiginių laisvalaikį, oro temperatūra žemės pora laipsnių.

Tikėtina, kad kitą savaitgalį lindėsime namuose, nes pietvakarių vėjo gūsiai gali stiprėti iki 15–18 m/s, prognozuojamas lietus.

Gairės: pavasaris, orai, pajūris
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vargšas gandras

vaikšto suvargęs ir galvoja,,nu i n ah ui, ko aš čia parskridau tep anksti?":D)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS