Iš sinoptikų – jokių naujienų | kl.lt

IŠ SINOPTIKŲ – JOKIŲ NAUJIENŲ

Savaitgalis ir visa artėjanti savaitė didelių oro permainų nežada. Sodininkai ir toliau veltui dairysis į dangų žvalgydamiesi debesų. Bus giedra, bet nelabai šilta – retą dieną termometro stulpelis sieks 20 laipsnių padalą.

Ši diena orais džiugins tik tuos, kurie ras vietą, kur labiau kaitina saulė, nes numatoma oro temperatūra – viso labo 14–16 laipsnių šilumos.

Po vėsokos sekmadienio nakties dieną pajūryje tikėtini nežymūs krituliai, tačiau išdžiūvusiai žemei tiek – tik dulkėms nuplauti. Naktį tikėtina tik 7–9 laipsnių šiluma, dieną šils iki 15–17 laipsnių.

Pirmadienį vėjas suksis ir pūs iš pietryčių, bus rami ir giedra naktis bei diena, naktį termometrai rodys tik 6–8, o dieną – 16–18 laipsnių šilumos.

Ir antradienį numatomi ramūs orai, naktis turėtų būti šiltesnė – 10–12 laipsnių, dieną taip pat bus truputį šilčiau – termometrai rodys 17–19 laipsnių.

Trečiadienio naktis dar bus rami, o dieną įsismarkaus šiaurės vakarų vėjas, gūsiuose jo greitis sieks 15–17 m/s, po nešaltos nakties išauš dar šiltesnė diena – oras turėtų šilti iki 18–20 laipsnių.

Ketvirtadienį vis dar turėtume jausti gūsingą šiaurinį vėją. Sinoptikai teigia, kad naktį bus 8–10, dieną – 13–19 laipsnių šilumos.

Penktadienis numatomas labai panašus į ketvirtadienį. Šiaurės rytų vėjas nebus stiprus, bet ir šilumos jis pajūriui nežada. Numatoma nakties temperatūra – 8–10, dienos – apie 18–20 laipsnių.

Pagal šį savaitgalį fiksuotas prognozes, kitą šeštadienį ir sekmadienį orai turėtų nesikeisti.

Gairės: orai, pajūris, birželis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

autorei

Klausimas ar sinoptokai net prognozių nepranešė, kad nėra naujienų?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS