Skundai dėl benamių nesiliauja: kontrolieriai uostamiestyje surengė reidą | kl.lt

SKUNDAI DĖL BENAMIŲ NESILIAUJA: KONTROLIERIAI UOSTAMIESTYJE SURENGĖ REIDĄ

Ketvirtadienio vakarą kartu su uostamiesčio pareigūnais dirbę savivaldybės kontrolieriai lankėsi Vytauto ir Debreceno gatvėse, kurių gyventojai pranešė apie viešąją tvarką trikdančius benamius.

Pasiskundus, kad Debreceno g. 6-uoju numeriu pažymėto daugiabučio laiptinėje benamis girtauja, tuštinasi, gąsdina aplinkinius, Viešosios tvarkos specialistai nuvyko į vietą. Tačiau koridoriuje besiglaudžiančio žmogaus nerado.

Pastebėta tik jo palikta netvarka – užkanda, vynas, kilimėlis, kiti daiktai. Apie situaciją informuota Klaipėdos nakvynės namų administracija.

Kaip teigė Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Saulius Valiulis, artimiausių naktinių reidų metu pareigūnai vėl apsilankys minėtame name.

Apie dar vieną benamį pranešta ir miesto centre, Vytauto g. 30.

Jaunas vyras užfiksuotas miegantis lauke po daugiabučio balkonu, šis vidury dienos įsitaisęs minkštuose pataluose.

Ketvirtadienio vakarą pareigūnai aptiko tik paliktą čiužinį, tačiau pats vargeta jau buvo dingęs. Viešosios tvarkos skyrius įpareigos daugiabutį administruojančių bendrovę sutvarkyti apšnerkštą teritoriją.

S.Valiulio žodžiais, šie adresai įtraukti į periodinių patikrinimų planą.

To paties reido metu pareigūnai nubaudė apie penkiolika Kelių eismo taisyklių pažeidėjų Žvejų, Laukininkų ir Vyturio gatvėse. Vairuotojai buvo palikę automobilius neleistinose vietose.

Pirmą kartą prasižengusiesiems skirta minimali 15 eurų bauda.

GALERIJA

  • Skundai dėl benamių nesiliauja: kontrolieriai uostamiestyje surengė reidą
Redakcijos archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Jonas

Glušai o kur žmonems statyti mašinas jei niekur nera vietų

adolfina

Šunų nemato šikančių po palangėmis šūdų nesurinktų vejose katėms statom namus otuos tik sušalusius benamius pamato, juk žmonės ir jie, padarėm reidą padarykit vieną kitą reidą dėl vedžiojančių šunis daug kas pasakys ,,,,,Ačiū,,,,

Senis

Na, suras jį. Ir kas tada?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS