Slaugos ligoninė izoliavo pacientus | kl.lt

SLAUGOS LIGONINĖ IZOLIAVO PACIENTUS

Klaipėdos medicininės slaugos ligoninė, kurioje slaugoma per pusantro šimto ypač sunkios būklės pacientų, lankytojams uždaryta. Kol kas medicinos personalo čia užtenka, tačiau esą, jei pritrūks, pagalbos prašys studentų savanorių.

Ligoninės vadovė Danguolė Marytė Drungilienė pasidžiaugė, kad jos vadovaujama įstaiga yra atokiau nuo kitų ligoninių, kuriose gydomi koronavirusu sergantys pacientai.

Nes šis užkratas slaugos ligoninėje slaugomiems žmonėms būtų vienareikšmiškai mirtinas.

Būtent jie, kamuojami lėtinių ir labai sunkių ligų, yra patys pažeidžiamiausi.

Ligoninėje šiuo metu slaugomi 155 pacientai, ir visų jų būklė labai sudėtinga.

"Būtent todėl mūsų ligoninė yra visiškai uždaryta, į ją negali patekti jokie lankytojai, tik – mūsų įstaigos darbuotojai. Nes tik tokiu būdu galima apsaugoti savo pacientus nuo koronaviruso užkrato. Žinoma, yra nepatenkintų asmenų, kurie negali aplankyti savo sunkiai sergančių artimųjų, tačiau dabar situacija yra būtent tokia", – teigė D.M.Drungilienė.

Medicinos personalo kol kas Slaugos ligoninėje pakanka, nors krūvis jiems yra labai didelis.

Esą, jei ims trūkti darbuotojų, žadama kreiptis į medicinos studentus, kad pagelbėtų.

"Dirbame labai įtemptomis sąlygomis, kiekvieną minutę sprendžiame, ką daryti. Kolektyvas susitelkęs, draugiškas. Labai dėkoju darbuotojams už jų nuoširdų darbą tokiu sunkiu laikotarpiu", – kalbėjo D.M.Drungilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Elena

Dekojame slaugos darbuotojams uz ju sunku darba.Keista kad atsiranda nepatenkitu zmoniu.Tokiems as pasiulyciau savo artimuosius priziureti patiems. Dar karta turime dekoti slaugos darbuotojams ir sakau jiems aciu aciu aciu.

as

Baisi padetis slaugos ligonineje, nes namiskiai negali ieiti ir pamatyti savo artimo zmogaus, tai slaugytojos daro ka nori ir elgiasi su ligoniais tikrai ziauriai. Neisivaizduoju kaip vyr gydytojai ir vyr personalas to nemato, greiciausiai nenori matyti, nes jiems tai patogu....

Nusivylusioji

Draugiskas ir susitelkes kolektyvas su ligoniais elgiasi kaip su,,bulviu maisais,,ir niekas uz nieka neatsako,nes artimieji neileidziami ir nemato tikros situacijos.Tai vyksta metu metais ir situacijai pakeisti nieko nedaroma.Atsibuskite valdzios zmones.Baisu,kas ten vyksta!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS