Sudarkytas stendas – kieno kaltė? | kl.lt

SUDARKYTAS STENDAS – KIENO KALTĖ?

Klaipėdietei tyrinėjant sveikatos takų Klaipėdos pajūrio miške informacinį stendą į akis krito jo išvaizda – nors visas stendas lengvai įskaitomas, tvarkingas ir aiškus, prie užrašo „Baltijos jūra“ apstu terlionių, tarp kurių veikiausiai įamžinti ir pačių „menininkų“ vardai.

Iš viso šioje pajūrio teritorijoje yra aštuoni informaciniai stendai. Už juos atsakinga Klaipėdos savivaldybė ir Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras.

Stenduose nurodyti takai, miesto teritorijos, šalia takų esančių parduotuvių, ligoninių pavadinimai ir panaši informacija.

Pernai būtent šiuose stenduose buvo pastebėta klaida – vietoj „Baltijos jūros“ ilgą laiką buvo „Balrijos jūra“. Klaida vėliau buvo ištaisyta.

Pasak Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorės Romenos Savickienės, visi stendai bus apžiūrėti ir, esant būtinybei, sutvarkyti.

„Reikia techniškai žiūrėti, ar galima nuvalyti, ar reikės keisti. Visada laikomės principo, kad stendai neturėtų būti apipaišyti ir sudarkyti, turi būti tvarkingi. Tikrai nevaikštome ir nežiūrime kasdien, kaip jie visi atrodo, nes neturime fizinių galimybių tą daryti. Reikės pereiti ir pasižiūrėti, ar tai vienintelis apipaišytas, o gal yra ir kitų. Jie priklauso savivaldybei, juos informuosime. Vis tiek reikės tvarkyti. Jeigu tik vardai parašyti, dar gali luktelėti tas dalykas, o jeigu nelabai gražūs žodžiai, matyt, reikės skubėti“, – teigė R. Savickienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

kur rimtesniu miesto problemu pristatymas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS