Šulinio dangtis – kliūtis vairuotojams: laukiama nelaimės? | kl.lt

ŠULINIO DANGTIS – KLIŪTIS VAIRUOTOJAMS: LAUKIAMA NELAIMĖS?

Judantis šulinio dangtis J.Janonio gatvėje, šalia pėsčiųjų tako, kelia realų pavojų tiek vairuotojams, tiek pėstiesiems.

Apie pavojingą ruožą kelyje klaipėdietis Algimantas prieš kelias dienas pranešė Klaipėdos savivaldybės atsakingiems specialistams.

Tačiau vakar situacija nebuvo pasikeitusi.

Metalinis dangtis – vis dar grėsmingai pasviręs.

"Ties J.Janonio gatvės 10-uoju namu gatvėje "šokinėja" šulinio dangtis. Užvažiavus automobiliui dangtis sujuda, sukeldamas didelį triukšmą. Du kartus dangtis visiškai buvo "nušokęs", gerai, kad tuo metu buvau šalia, tad spėjau pastatyti į vietą. Iki nelaimės nedaug trūko", – dėstė vyras.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda sakė, kad šulinio dangtį turi sutvarkyti bendrovės "Klaipėdos vanduo" atstovai.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Karolis Šakarnis teigė raštu kreipęsis į įmonę ir tebelaukiantis atsakymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Runkeliams

Reikejo ninocka i merus ishsirinkti.Ji butu ir sulinius sutvarkiusi ir lapus surinkusi ir pesciuju tilta per begius savo kunu susildziusi

Tadas

Smiltelės

Tadas

Smiltės 43 namo kieme irgi dunda šulinio dangtis. Ypač nemaloniai nakties metu kai pravažiuoja automobilis. Buvo sakyta savivaldybei jau prieš metus, bet tas žmogus gal nebedirbą jog niekas nieko nedaro.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS