Sutartis dėl atrakcionų-laipynių parko – dar dešimtmečiui | kl.lt

SUTARTIS DĖL ATRAKCIONŲ-LAIPYNIŲ PARKO – DAR DEŠIMTMEČIUI

Klaipėdos savivaldybė turėjo skelbti naują konkursą atrakcionų-laipynių parkui įrengti miesto Poilsio parko teritorijoje, nes jau rugpjūtį baigėsi sutartis su dešimtmetį čia šias pramogas organizavusia bendrove. Dienraščio žiniomis, konkursą laimėjo ir sutartį veiklai dar dešimčiai metų pasirašė ta pati įmonė, kuri parke dirbo iki šiol.

Prieš dešimtmetį Poilsio parke penkeriems metams atrakcionų-laipynių veiklai konkursą laimėjusi bendrovė "Minimelts LT" po penkerių metų turėjo galimybę ją pratęsti tomis pačiomis sąlygomis.

Ši pratęsta sutartis su savivaldybe baigėsi rugpjūtį.

Todėl dar pavasarį savivaldybė paskelbė priimanti naujo konkurso dalyvių pasiūlymus.

"Klaipėdos" duomenimis, dalyvauti konkurse atrakcionų-laipynių parkui Klaipėdos miesto poilsio parko teritorijoje įrengti buvo pateiktas vienintelis dalyvio prašymas su projektiniu pasiūlymu.

Prašymą pateikė ta pati įmonė "Minimelts LT", kuri ir laimėjo konkursą.

Sutartis pasirašyta ir įsigaliojo nuo rugpjūčio 7-osios.

Bendrovės "Minimelts" vadovas Mindaugas Žilys patvirtino, kad naują sutartį su savivaldybe sudarė dar dešimčiai metų, kaip teigė pats M.Žilys, "penki plius penki".

Klaipėdos savivaldybės Licencijų ir leidimų skyriaus specialistai dienraščiui buvo akcentavę, kad pagal naujus konkurso nuostatus reikės įrenginius prie medžių laikančias konstrukcijas permontuoti.

Tai yra išmontuoti ir vėl sumontuoti, nepaisant, kad konkursą laimėjo ta pati prieš tai dešimt metų čia veikusi bendrovė.

Tačiau M.Žilys tvirtino priešingai.

"Laipynių demontuoti mums nereikia. Tiesa, nuėmėme iškabą, nes viskas išblukę, atsinaujiname, kai ką pertvarkome, pjauname žolę, bet parkas veikia", – teigė M.Žilys.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rolandas

Aha, ir pats laikas perdažyti Dviem spalvom tą seną Maskaradą.

Klpd.

Šiukšlyno žmonėms - šiukšlyno pramogas! Valioooo, laisvi Lietuvos piliečiai !..:D)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS