Taivanas domisi Klaipėda | kl.lt

TAIVANAS DOMISI KLAIPĖDA

Uostamiesčio savivaldybėje apsilankė Taivano atstovybės Lietuvoje vadovas Ericas Huangas ir kiti atstovybės nariai, kurie domėjosi Taivano ir Klaipėdos santykių plėtra, įmanomomis ateities perspektyvomis.

Svečius priėmė ir pasikalbėti pakvietė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas bei jo pavaduotojas Arūnas Barbšys. Pasak mero, Klaipėda tampa vis įdomesnė įvairiems investuotojams.

„Tai buvo mandagumo vizitas. Jie lankosi visose savivaldybėse. Domėjosi Klaipėdos potencialu, galimybėmis. Natūralu, kad Klaipėda šioje vietoje turi visko pakankamai, yra įdomi bet kuriam investuotojui. Pasikeitėme nuomonėmis, jie pristatė savo uostą, didelę parodą, kuri vyks Taivane kovo pabaigoje. Taip pat jie suinteresuoti santykių plėtra“, – pažymėjo meras.

Svečiai pakvietė apsilankyti Klaipėdos savivaldybės atstovus minėtoje parodoje.

Ar santykiai plėtosis ateityje, kol kas sunku pasakyti.

„Laikas toks, kad dabar sunku kalbėti, kokia miesto pozicija bus ateityje, kalbant apie Klaipėdos tarptautinių ryšių plėtrą. Bet kuriuo atveju, džiaugiamės, kad esame įdomūs, ir tikrai labai atsakingai vertinsime susidomėjimą mumis“, – teigė V. Grubliauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Apie vatas

Kokius vejus vatnikai rasineja! Visiski bukaprociai su kaimo mokyklu diplomais ir IQ zemesniais nei bezdzioniu.

PASIDARĖ ĮDOMU

Ar spės dabartiniai valdantieji parduoti Klaipėdos uostą Taivaniui? Kartojasi Smetonos variantas. Dabartiniai niekšai stengiasi viską išparduoti - pinigėlius ant pečių ir į Ameriką...Kitokio kelio jie neturi.

skiep

o kodel Karabaso kolxozu nesidom?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS