Tiltų gatvėje – vandentiekio avarija | kl.lt

TILTŲ GATVĖJE – VANDENTIEKIO AVARIJA

Kasdien Tiltų gatve einantys ir važiuojantys uostamiesčio gyventojai pastebėjo įspėjamosiomis juostomis užtvertą nemažą duobę, pripildytą vandens.

Eismui susidariusi situacija trukdo ne tiek ir daug, tačiau tiek autobusams, tiek automobiliams tenka važiuoti lėčiau, vieniems kitus praleisti.

Anot bendrovės „Klaipėdos vanduo“ Komunikacijos vadovės Gintarės Butkienės, dėl šios avarijos kai kuriems gyventojams buvo nutrauktas vandens tiekimas.

„Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ gavo pranešimą apie iš šulinio bėgantį vandenį. Nuvykusi bendrovės avarinė tarnyba nustatė vandentiekio tinklų avariją, kurios likvidavimo ėmėsi tą patį vakarą. Dėl avarijos laikinai buvo nutrauktas vandens tiekimas Tiltų ir Grįžgatvio gatvės gyventojams. Avarija likviduota“, – paaiškino G. Butkienė.

Rangovas planavo pradėti gatvės tvarkymo po avarijos darbus nuo sausio 25-osios.

„Reikia atstatyti aštuonis kvadratinius metrus akmenų grindinio dangos“, – teigė G. Butkienė.

Atsiradus nenumatytiems trikdžiams, darbai veikiausiai užtruktų iki kelių dienų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Skalbimo masina "Miele"

Bardakas mieste! Visa Klaipeda jau 20 metu israusta, o naudos jokios!

durniu gauja

Idomu tokius mokescius moka o vandentiekius neatnaujina,visi laukia kol avarija ivyksta,kur eina tokie dideli mokesciai,i kisene,o kai avarija tai vel reikia moketi,kodel is tu pinigu nekeicia senus vamdzius i naujus,tik avarijos laiku keiciama,kur eina visi pirspelniai pinigai,juos visus pasidalyna,o mums vel kels mokescius,kur teisybe,kas juos tikrina,kaip viksta ju darbai,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS