Uostamiestyje Kalėdų Senelis pradeda darbą | kl.lt

UOSTAMIESTYJE KALĖDŲ SENELIS PRADEDA DARBĄ

Socialiniuose tinkluose jau pasirodė pirmieji skelbimai dėl Kalėdų Senelio paslaugų užsakymo artėjančioms didžiosioms metų šventėms – Kalėdoms. Kaip įprastai, dėmesys bus skiriamas mažiesiems uostamiesčio ir Klaipėdos regiono gyventojams. Organizatoriai pažymi, kad neretai sulaukia prašymų ir iš įvairių įmonių.

Feisbuko paskyroje "Kalėdų Senelis Klaipėdoje" pasirodė skelbimas, kad Kalėdų Senelis jau pasiruošęs priimti užsakymus.

"Kalėdinis žiburėlis, o gal tiesiog norite nustebinti savo namiškius namuose vėlų vakarą ar iš ryto. Darželyje – vaikams, mokykloje vaikai gali nustebinti savo mylimą mokytoją ar auklėtoją per savo pamoką, darbdavys – savo darbuotojus, patikėdamas dovanas man. Priimu užsakymus", – rašoma skelbime.

Pasak renginių vedėjo Romo Ramšo, dėl šių paslaugų jau kreipėsi vieno Gargždų darželio atstovai. Daugiau užsakymų pasirodys veikiausiai spalio viduryje.

"Užsakymų skaičius pradeda augti likus pusantro mėnesio iki gruodžio, maždaug spalio viduryje žmonės pradeda jau intensyviau ieškoti. Būna, užsisako įmonės, būna užsakymų ir į namus Kalėdų rytui, o darželiuose užsako visai savaitei", – teigė R.Ramšas.

Į Kalėdų Senelio paslaugas įeina muzikinė programa, trunkanti apie 45 minutes.

"Muzikinėje programoje – du personažai. Aš pats įkūniju piratą, po to persirengiu Kalėdų Seneliu, vyksta įvairūs muzikiniai žaidimai. Programa trunka vieną akademinę valandą. Po pasirodymo būna fotosesijos", – nurodė pašnekovas.

Dar pernai tokių paslaugų kaina vienam vaikui siekė penkis eurus, šiemet tikimasi keliais eurais daugiau – šešių septynių eurų.

Kaina priklausys nuo to, kiek darželyje vaikų grupių ir ar užsisako tik viena grupė ar visos jame esančios.

R.Ramšas sakė, kad teko pasirodyti ne tik Klaipėdoje. Pernai Kalėdų Senelis apkeliavo Plungę ir Gargždus.

Klaipėdos lėlių teatras irgi pranešė, kad jau vyksta pasiruošimas Kalėdų Senelio atvykimui.

"Kalėdų Senelis šių metų gruodį vėl įsikurs mielajame Klaipėdos lėlių teatro edukaciniame centre ir vėl pavers jį stebuklų, jaukumo ir juoko pilnu savo nameliu", – rašoma pranešime.

Apsilankyti šiame namelyje bus galima už 12 eurų, bet artėjant lapkričiui ir gruodžiui bilietų kainos keisis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

SOS

Mielas Kalėdų Seneli, nelankyj nei politikų, nenešk dovanų jokiems Igničiams...

Taigis

O kodel taip velai, o ne pries Velykas?

nejuokinkit

O tai kalėdos jau rudenį,ne žiemą?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS