Uoste atsiveria erdvė miestiečiams | kl.lt

UOSTE ATSIVERIA ERDVĖ MIESTIEČIAMS

Klaipėdiečiai užfiksavo, kad įmonės „Klasco“ teritorijoje nebeliko nuo sovietmečio laikų stovėjusios tvoros. Džiaugiamasi, kad gyventojams atsiveria dar viena erdvė į uosto teritoriją.

Pirmieji tvoros likučius užfiksavo žvejai mėgėjai, kurie labiausiai ir džiaugėsi prie Malkų įlankos atsivėrusiu marių vaizdu.

Žmonės internete klausė, ar bus šioje vietoje ženklai, draudžiantys lipti ant ledo. Kiti domėjosi, ar kas nors bus statoma šioje vietoje, nuogąstavo, kad atsiras nauja tvora.

Kompanijos „Klasco“ generalinis direktorius Vytautas Štumbergas patikino, kad įmonė iš tiesų nusprendė atverti miestiečiams prieigą prie marių.

„Nusprendėme, kad kol nėra įgyvendinama jokių investicinių projektų, šią teritoriją būtų galima atverti miestiečiams. O kodėl negali žmonės ten pasivaikščioti, nueiti prie vandens? Šią teritoriją atvėrėme tikėdamiesi, kad ji nevirs šiukšlynu. Turėjome patirties su kita vieta, vadinamojoje nulinėje krantinėje. Kai tik ją galėjo pasiekti miestiečiai, po kelių savaičių ten jau buvo kalnai šiukšlių ir butelių. Jei čia nutiks taip pat, kaip ją atvėrėme, taip ir užversime“, – kalbėjo V.Štumbergas.

Įmonės vadovas patikino, kad patys miestiečiai savo elgesiu lems, kiek ši vieta bus prieinama visiems.

„Jei tik žmonės elgsis kultūringai, prašome, tegul tik eina ir grožisi mariomis, tegul žvejoja. Daugiausia ten renkasi porelės. Nors čia yra aikštelė, tačiau ženklas įspėja, kad automobiliams stovėti draudžiama. Jo nuimti mes negalime. Visus klausimus, susijusius su kelio ženklais, sprendžia Eismo saugumo komisija“, – paaiškino V.Štumbergas.

GALERIJA

  • Uoste atsiveria erdvė miestiečiams
„Facebook“ paskyros „Klaipėdos rajono žvejai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Labas direktoriau

Kaip tu gali uztverti ta vieta kai ji tau nepriklauso ??

Anonimas

Dziaugiuosi as, miestieciau ir zvejai sia teritorija, tik bukim kulturingi, nesiukslinkim sios teritorijos, ir patiems maloniau kai aplinkui svaru

na

30 metu laukem to dziaugsmo DDD
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS