Vietoj griuvenos Liepojos gatvėje – prekybos centras | kl.lt

VIETOJ GRIUVENOS LIEPOJOS GATVĖJE – PREKYBOS CENTRAS

Liepojos gatvės pradžioje pokyčiai stebina ir tempu, ir mastais – metų pradžioje pagaliau nugriautas apleistas baltų plytų statinys ir greta jo veikusi parduotuvė. Dabar milžiniškoje statybų aikštelėje verda darbas.

Ilgokai laukta, kada šioje vietoje bus tęsiamos baltų plytų pastato statybos. Oficialiai jis buvo laikomas nebaigtu prekybos centro statiniu.

Šio statinio savininkai buvo keli asmenys. Kai paaiškėjo, kad jo statybos nebus tęsiamos, ilgą laiką statinio nesisekė parduoti.

Galiausiai pastebėta, kad šis pastatas tapo pavojingas aplinkiniams. Aptvertas tvora jis stūksojo dar kelerius metus.

Galiausiai pastatui buvo rastas savininkas. Nuspręsta šioje vietoje pastatyti kur kas didesnį nei buvęs prekybos centrą ir įrengti erdvesnę automobilių stovėjimo aikštelę.

Kaip papasakojo prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, Liepojos gatvės 10-uoju numeriu bus pažymėtas naujas prekybos centras „Maxima“.

Todėl šių metų sausio gale šioje vietoje buvusi parduotuvė pradėta griauti, tuo pat metu nugriautas ir nepriklausomybės pradžioje išaugęs, bet neįrengtas pastatas.

Dabar šių objektų vietoje – didžiulė statybų aikštelė.

„Viliamės, kad naują parduotuvę atidarysime iki šių metų pabaigos“, – teigė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Naujoji „Maxima“ bus taip pat XX formato, bet kur kas didesnė ir modernesnė nei buvusioji.

Viešai jau buvo skelbta, kad prie prekybos centro planuojama įrengti 97 automobilių parkavimo vietas, čia turėtų atsirasti ir stovų dviračiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

...

Jaip vaitkui atrodo ant kiekvienos stotelės po skardinę maksima.?

Ka gi daugiau

pas mus gal statyt jei ne PC ar degaline?

Nepirkite tos veldone

Nuo vienos-kraujasiurbių olgarchų, nemokančių mokesčių Lietuvoje, ir ant prekių nerašančių pavadinimų lietuviškai "maksimos" atsiras kita, didesnė.. "Well done{... Svarbiausia pelnai ir Valstybinės lietuvių kalbos stūmimas į paraštes.Well dome - svarbiausia nelietuviška Dobravolskos W. kokybė- jos čia nerasta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS