Žalgirio gatvėje nulaužtas ženklas guli jau nuo gruodžio | kl.lt

ŽALGIRIO GATVĖJE NULAUŽTAS ŽENKLAS GULI JAU NUO GRUODŽIO

Žalgirio gatvėje dar gruodžio mėnesį kažkieno nulaužtas metalinis stulpas su pėsčiųjų perėją žyminčiu kelio ženklu tebetįso ant šaligatvio.

Ši gatvė nėra nei judri, nei ilga, bet ja kasdien vaikšto nemažai klaipėdiečių. Pėsčiųjų perėja joje įrengta netoli V.Budanovo greitosios medicinos pagalbos stoties administracinio pastato.

Kas ir kada nulaužė stulpą, nežinia, galima tik spėlioti, kad kažkas nesuvaldė mašinos.

Matyt, vairuotojas nenorėjo, kad apie jo nuotykius sužinotų pareigūnai. Taip nuverstas ženklas, nepastebėtas atsakingos įstaigos darbuotojų, gulėjo ne vieną mėnesį.

Jau trečius metus iš eilės miesto kelio ženklus prižiūri konkursą laimėjusi įmonė „Eismija“.

Jos vadovas Andrius Kadagis paaiškino, kad įmonės darbuotojai nuolat patys apžiūri miesto gatvėse sumontuotus kelio ženklus.

Be to, informacija apie nulaužtus, apgadintus ar dėl kitų priežasčių taisytinus kelio ženklus įmonės darbuotojus pasiekia ir kitais būdais.

Vienas jų – savivaldybės Transporto skyriaus darbuotojų pranešimai, nes būtent šio skyriaus specialistams apie sugadintus ženklus dažniausiai pasako gyventojai, policininkai ar ugniagesiai.

Kartais klaipėdiečiai patys susisiekia su įmonės „Eismija“ darbuotojais, mat gyventojų informavimo operatoriams, atsiliepiantiems telefonu 118, yra pranešta, kad apie sugadintus kelio ženklus reikėtų informuoti būtent šią bendrovę.

A.Kadagis ragino, pamačius suniokotus kelio ženklus, netylėti ir apie juos pranešti.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Is Klaipedos

Tai kad jau trecia kadencija visa Klaipeda guli

To Kapitonas

Tai va kodel ju po keturis prie perejos stato, miskas zenklu... O jei perejos greta ..

Kapitonas

Šiaip tokio kaina apie 250 Eur. plius montavimas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS