Ant Jakų viaduko – masinė avarija | kl.lt

ANT JAKŲ VIADUKO – MASINĖ AVARIJA

Rytas ratuotiems klaipėdiečiams, važiuojantiems Jakų viaduku, tapo tikru išbandymu. Kelių automobilių susidūrimas užkimšo vieną jo atšaką, netrukus kamšatis susidarė visoje žiedinėje sankryžoje.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė informavo, kad 7.13 val. ant viaduko susidūrė keturi automobiliai.

Iš vairuotojų paaiškinimo policijos pareigūnams galima susidaryti pirminį įspūdį. Ankstyvą rytą automobiliai judėjo viaduko atšaka nuo Palangos plento į greitkelį Klaipėda–Vilnius.

27 metų vyro vairuojamas automobilis „Volvo“ pradėjo slysti ir atsitrenkė į kelio atitvarus. Į jį rėžėsi iš paskos važiavęs „Opel“ markės automobilis, vairuojamas 67-erių vyro. Tą patį paaiškino ir „Porsche“ vairavęs 72 metų vairuotojas. Jam į galą atsitrenkė 39-erių vyro vairuojamas „Toyota“ markės automobilis.

Pirmosios mašinos vairuotojui prireikė medikų pagalbos.

Įvykio vietoje dar ilgai dirbo policijos pareigūnai.

Eismas prie įvažiavimo į viaduką buvo sutrikęs ne vieną valandą, žmonės vėlavo ir nervinosi. Ar kelias tikrai buvo slidus, o gal avariją galėjo lemti kitos priežastys, aiškinasi policininkai.

Visi eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs.

 

GALERIJA

  • Ant Jakų viaduko – masinė avarija
Feisbuko grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr.
Gairės: avarija LT, Jakų viadukas, masinė avarija
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Kelininkus jabanus daužykit

Druskos kaip visada ne usipirko vel klaipeda rakum vaikščios visa žiema če kelininkus reiketu baust jei nebarstyta

Anonimas

Visad reikia pasirinkti saugu greity ekstremaliom sąlygomis, nes gali ir praskristi nuoto viaduko,boig boig

Bausti, nubausti ir dar karta nubausti

Ar toje vietoje buvo trikojis, radaras? Jei ne, atsakingus asmenis patraukti atsakomyben...visus vairuotojus, kurie nesilaiko saugaus greicio, esant tam tikrom nepalankiom oro salygom, bausti dvigubu tarifu...kelininkai cia ne prie ko....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS