Apibraižyto automobilio savininkas patyrė 600 eurų žalą | kl.lt

APIBRAIŽYTO AUTOMOBILIO SAVININKAS PATYRĖ 600 EURŲ ŽALĄ

Uostamiesčio policija gavo klaipėdiečio pareiškimą dėl apibraižyto automobilio. Žmogus mašiną buvo pastatęs Debreceno gatvėje. Ryte išvydo apibraižytas jos dureles.

Vandalai nuniokojo „Citroen C4“ mašiną. Matyti, kad aštriu daiktu subraižytos jos durelės. Klaipėdietis nurodė patyręs 600 eurų žalą. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Balandžio pradžioje pareiškimą policija rašė ir kitas miestietis. Tą kartą žmogus nurodė, kad vidurdienį aikštelėje prie vieno prekybos centro, veikiančio Baltijos prospekte, automobilio „Citroen C5“ pastebėti įbrėžimai ant automobilio kėbulo.

Vienoje mašinos pusėje prie galinių durelių buvo du gilūs įbrėžimai, kitoje pusėje pastebėtas ir dar vienas. Buvo akivaizdu, kad tokie įbrėžimai negalėjo atsirasti nuo kito automobilio durelių, todėl spėjama, kad kažkas taip pasielgė tyčia. Pranešęs apie įvykį policijai, mašinos savininkas nurodė, kad jam padaryta žala siekia 400 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Češyras

Viena mačeu namą braižanti skardinės detales lango rėmus UFO Lietuva

Sukena

Apibraižyto ar apibadyto žala vienoda 600- 700 eurų kiemsargiui nedaeina vienoda mintis galvon ne taip kaip gyveną pagal jis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS