Apsilankiusiems uostamiesčio ir Kretingos „Regitroje“ – nemalonūs netikėtumai | kl.lt

APSILANKIUSIEMS UOSTAMIESČIO IR KRETINGOS „REGITROJE“ – NEMALONŪS NETIKĖTUMAI

Uostamiestyje ir Kretingoje veikiančioje valstybės įmonėje „Regitra“ padaliniuose po ilgesnio laiko užfiksuoti du bandymai įregistruoti automobilius, kurie galėjo būti pavogti užsienyje.

Balandžio 1-ąją į įmonės filialą Kretingoje atvykęs 28-erių vaikinas norėjo įregistruoti automobilį „Volkswagen Sharan“, pagamintą 2002 metais. Atidžiau apžiūrėję šios mašinos identifikavimo numerius „Regitros“ specialistai nustatė, kad šis automobilis ieškomas, paskelbta tarptautinė jo paieška.

Tą pačią dieną Klaipėdoje 62 metų moteris prašė įregistruoti jos įsigytą „Audi Q3“. Paaiškėjo, kad 2016 metais pagaminta mašina taip pat gali būti vogta. Mat, specialistai nustatė, kad jos identifikavimo numeris gali būti suklastotas.

„Regitros“ darbuotojai apie tai pranešė policijai, o pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus. Pirmuoju atveju jie aiškinsis nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo faktą, antruoju tiriamas automobilio identifikavimo numerių klastojimas.

Tiek moteris, tiek jaunas vyras namo grįžo be įsigytų mašinų, jos bus saugomos policijos aikštelėje, kol vyks tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Šitą

pinigų sunkimo mašiną vadinamą valstybine įmone reikia iš naujo nacionalizuoti ir atiduoti Kelių Policijai. Kažkada vagiai sugebėjo vienu srautu viską sau pasitvarkyt tai iki šiol vis išgalvoja apiplėšimo būdus

to jonas

Gal žinote kaip patikrinti prieš registruojant ar mašina ieškoma/vogtą?

Jonas Lietuvis

Komentaras skrenda šviesos arba elektros greičiu laidais , bet amžinas kvailumas nenugalimas. Tuom komentatorius naudojasi , norėdamas sumenkinti valstybę , jos institucijas , specialiai užmiršdamas pasakyti kad niekas tau , nenupirks nuo durnumo vaistų , jeigu pirksi katę maiše ir mokėsi pinigus už ją , nors ji ko gera ,priedo padvėsusi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS