Avarija šalia Priekulės: baltarusio vilkikas užtvėrė įvažas į sodybas | kl.lt

AVARIJA ŠALIA PRIEKULĖS: BALTARUSIO VILKIKAS UŽTVĖRĖ ĮVAŽAS Į SODYBAS

Šalia Priekulės antradienį vakare apsivertęs vilkikas sukėlė problemų aplinkiniams gyventojams. Baltarusio vairuota sunkiasvorė mašina žnektelėjo ant keliuko, kuris vedė į keturias sodybas. Žmonės liko atkirsti nuo pagrindinio kelio.

Nelaimė nutiko 19.24 val. kelyje Priekulė–Kintai. Vos tik išvažiavęs iš Priekulės, baltarusis nesuvaldė vilkiko kelio vingyje. Policija spėja, kad vyras nepasirinko saugaus greičio.

Mašina nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Pirminiais duomenimis, vilkiko vairuotojas buvo blaivus. Tik šiaip taip iš transporto priemonės kabinos išsiropštęs vairuotojas aplinkiniams atrodė patyręs didelį šoką.

Pro šalį važiavę žmonės iškvietė pagalbą. Į įvykio vietą atskubėjo ir medikai.

Paaiškėjo, kad Pleškučių kaimo ribose į griovį nuvirtęs vilkikas su puspriekabe gabeno medienos krovinį – iš viso 22 t.

Policija pranešė, kad iš apvirtusio vilkiko bėgo langų plovimo skystis. Atvykus ugniagesiams, vilkikas su puspriekabe buvo nuvažiavęs nuo kelio ir apsivertęs ant stogo. Ugniagesiai atjungė mašinos akumuliatorių.

Vilkikas „Scania R420“ ir puspriekabė užtvėrė įvažą į keturias sodybas.

Specialiosios tarnybos apie incidentą informavo Klaipėdos rajono savivaldybę ir civilinės saugos specialistus. Apie įvykį pranešta ir įmonei „Klaipėdos regiono keliai“.

Įvykio vietą teko pažymėti įspėjamaisiais ženklais. Ją apžiūrėjo ir atvykęs įmonės atstovas.

Nuspręsta, kad medieną reikėtų iškrauti šviesiu paros metu, nes tam reikia specialios technikos. Trečiadienį turėjo vykti ir vilkiko ištempimo iš griovio operacija.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

2x

Kietas

zenonas išpriekulis

Prie ko čia tautybė, mulki nekastruotas. Už nesantaikos kurstymą yra ir BK straipsnis. Baltarusiai tvarkosi ženkliai geriau negu mes, nes ten dar nėra NATO ir rusai jų nepuola. Esminis dalykas kam priklausė a/m, iš kur, kokią ir kur vežė gerai nepritvirtintą medieną?

40

Vel bulbasai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS