Brangių mašinų savininkams – galvasopis | kl.lt

BRANGIŲ MAŠINŲ SAVININKAMS – GALVASOPIS

Į pajūrį grįžo brangių automobilių detalių vagys. Klaipėdoje jie nusitaikė į kelis "Volvo" markės automobilius, Palangoje – į BMW.

Vasaros švenčių bei atostogų įkarštis verčia prabangių mašinų savininkus sunerimti – palikti kieme daug kainavusias transporto priemones nėra saugu.

Vien trečiadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams pranešta apie tris vagystes iš tokių automobilių, nuostoliai siekia tūkstančius eurų.

Pirmasis tądien į policiją kreipėsi uostamiesčio Debreceno gatvės kieme savo "Volvo" per naktį laikęs žmogus.

Apie 7 val. ryto jis rado mašiną be priekinių žibintų. Vagis išdaužė durelių langą ir taip įsibrovė į saloną, kad galėtų išmontuoti žibintus. Nukentėjusiojo manymu, jam padaryta žala siekia tūkstantį eurų.

Kiek vėliau į policiją kreipėsi dar vienos tos pačios markės mašinos savininkas. 8.40 val. jis pamatė, kad automobilis apvogtas. Nusikaltimo braižas – toks pat, kaip Debreceno gatvėje. Žala siekia 2,1 tūkst. eurų.

Galima spėti, kad vagis vakare nusižiūrėjo, kur palikti jį dominantys automobiliai, o naktį, kai daugelis jau miegojo, atėjo įvykdyti juodo darbo.

Tądien apie 9 val. ryto Palangoje pranešta apie nusiaubtą BMW, kurį savininkas laikė Užkanavės gatvėje.

Vagys pagrobė automobilio kompiuterinį vairuotojo asistentą, kurį nukentėjusysis įvertino 3 tūkst. eurų.

Pareigūnai paprastai panašiais atvejais tikina, kad brangių automobilių savininkai nepakankamai pasirūpina jų saugumu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Tegul važinėja nebrangiom ir galvos neskaudės :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS