Bute Danės gatvėje – vyro smurtas: sunkiai sužeidė žmoną, kliuvo ir dukrai | kl.lt

BUTE DANĖS GATVĖJE – VYRO SMURTAS: SUNKIAI SUŽEIDĖ ŽMONĄ, KLIUVO IR DUKRAI

Ketvirtadienio vakare keli greitosios medicinos pagalbos ekipažai ir policininkai skubėjo į Danės gatvę, kur pagalbos prireikė trims žmonėms. Pareigūnai dar tirs šį incidentą, bet panašu, kad išgertuvių metu vyras smurtavo ir sunkiai sužeidė žmoną, kliuvo ir dukrai.

Gavę informaciją apie kruviną konfliktą šeimoje, į miesto centre esantį daugiabutį namą prieš 22 val. išskubėjo trys Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažai.

Bute tvyrojo baimę, smurtą ir skausmą išgyvenusių žmonių emocijos. Vienas medikų ekipažas skubėjo gelbėti 71-erių moters gyvybės, ji buvo pavojingai sužeista peiliu į krūtinę ir kitas kūno vietas.

Medikų pagalbos reikėjo ir jos 45 metų dukrai, ji taip pat buvo sužeista peiliu, bet sužalojimai, pirminiais duomenimis, nebuvo tokie sunkūs.

Abi moterys buvo paguldytos į ligoninę. Jų sužalojimo laipsnį vėliau nustatys teismo medicinos ekspertai. Priklausomai nuo medikų išvadų bus kvalifikuojami įtarimai.

Trečioji medikų brigada ėmėsi teikti pagalbą 78-erių vyrui, kuris, pasak policijos pranešimo, yra įtariamas smurtu prieš savo šeimos nares. Atrodo, kad jis incidento metu patyrė galvos traumą, tačiau į ligoninę nebuvo vežamas.

Policininkai nustatė, kad pensininkas buvo neblaivus, alkoholio matuokliu jam konstatuotas 0,72 prom. girtumas.

Tą patį vakarą vyras buvo nugabentas į policijos komisariatą Kauno gatvėje, po formalumų pareigūnai jį nuvedė į areštinės kamerą.

Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurtavimo prieš šeimos narius.

Incidento priežastys ir švaistymosi peiliu motyvai pareigūnams kol kas nėra aiškūs.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS