Degtindaris buvo ginkluotas | kl.lt

DEGTINDARIS BUVO GINKLUOTAS

Demaskuodami naminės degtinės gamintojus bei pardavėjus pareigūnai supranta, kad šio nusikalstamo verslo atstovai yra gerai organizuoti, o kartais net ginkluoti.

Sekmadienį Kretingos rajono policijos komisariato pareigūnai nusprendė patikrinti turimą informaciją apie naminės degtinės prekyba besiverčiantį asmenį Kūlupėnų kaime.

Policininkai laukė, kada įtariamasis su kroviniu pajudės iš savo namų. Po pietų 34 metų vyras su savo "Audi" išjudėjo iš sodybos. Už kelių namų jam kelią pastojo policininkai.
Žinios, kurias operatyviniu būdu buvo gavę pareigūnai, buvo tikros. Bagažinėje Valerijus S. vežėsi 29 litrus naminės degtinės. Manoma, kad šią produkciją jis vežė pardavėjams, kurie turi nemenką klientų ratą.

Ketinama aiškintis, kas pagamino šią degtinę. Sekmadienį vakare Plungės rajono policininkai užsuko į sodybą Grigaičių kaime. Čia ūkiniame pastate aptiko visą fabrikėlį.

Naminės degtinės įranga buvo dar tik pradėjusi veikti, nes pareigūnai aptiko tik pusšešto litro naminės degtinės ir 600 litrų raugo.

Kaip įprasta panašiais atvejais, policininkai pasižvalgė po sodybą ieškodami daugiau įkalčių ir rado netikėtą radinį – nelegaliai laikomą ginklą.

61 metų Alfonsas S. turėjo mažo kalibro šautuvą ir septynis šovinius juo šaudyti. Vyras buvo uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sodybos šeimininko laukia nemenki nemalonumai, teks atsakyti už naminės degtinės gaminimą bei neteisėtą ginklo laikymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS