Dėl garų ant kojų sukelti ugniagesiai | kl.lt

DĖL GARŲ ANT KOJŲ SUKELTI UGNIAGESIAI

Trečiadienį prieš pietus ant kojų buvo sukelti ne tik Klaipėdos, bet ir Gargždų ugniagesiai. Sustiprintos ugniagesių pajėgos pagal iškvietimą skubėjo į popieriaus ir kartono įmonę.

Pranešimą ugniagesiai gavo iš Bendrojo pagalbos centro.

Tarnybos informuotos, esą iš uostamiesčio Nemuno gatvėje esančios vienos didžiausių popieriaus ir medienos pramonės įmonių Baltijos šalyse pastato veržiasi dūmai.

Pro šalį važiavęs žmogus aiškino, jog, jo manymu, iš pastato veržiasi tiršti dūmai.

Į nurodytą vietą išskubėjo sustiprintinos ugniagesių pajėgos – kelios klaipėdiečių ugniagesių autocisternos, išvažiavo dar du automobiliai iš Gargždų bei Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovų automobilis.

Iš viso į menamą gaisravietę sulėkė septyni automobiliai.

Vos privažiavus prie Nemuno gatvės 2-u,  numeriu pažymėto pastato, vietiniams ugniagesiams paaiškėjo, jog gaisru čia net nedvelkia.

Žmogus, kuris kvietė pagalbą, supainiojo iš gamyklos pastato besiveržiančius baltus garus su dūmais.

Tai ne pirma tokia kuriozinė situacija uostamiestyje. Kartono ir popieriaus gamyklos pastatas nuolat sulaukia smalsuolių dėmesio, o pareigūnai – pranešimų, kad jame esą kilo gaisras, ypač dažnai tai nutinka šaltuoju metų laiku.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

To Acdc

Tu rimtai toks tūpas? Matosi kad nesiuorentojasi aplinkoje, apsišviesk kiek laiko trunka gaisro išplitimas.. kol tu susisieksi su įmone su sargu, o dar jei nepakels ragerio iš pirmo karto.. kol apžiūrės visa teritotija ar tikrai niekur nėra gaisro ir ar tikrai tai tik garai.. su gaisru nepajuokausi tai yra minučių reikalas..jei būtu bpc dirbe pagal tavo mastyma ir jei būtų kas rimčiau nutike, tai ir vėl bpc kalta.. kartais galėtum įjunkti loginį mastyma prieš komentuodamas.

Anonimas

dažnai matau per langą tirštus iš ten sklindančius dūmų kamuolius, ypač vakare, naktį, gal verta patikslinti dėl mūsų gyventojų, ar tikrai tie dūmai tokie jau nekalti

Acdc

Tai parodo bpc nekompetenciją. Pries siunciant pajegas, turejo susisiekti su kartono imone.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS