Dėl slidžių kelių – avarijų virtinė Klaipėdos apskrityje | kl.lt

DĖL SLIDŽIŲ KELIŲ – AVARIJŲ VIRTINĖ KLAIPĖDOS APSKRITYJE

Trečiadienio rytas ne vienam vairuotojui prasidėjo itin didelėmis problemomis. Dėl slidžių kelių visoje apskrityje užfiksuotas ne vienas eismo įvykis.

Danga – it stiklas

Ankstų rytą, apie šešias, nuo kelio posūkyje nuvažiavo Klaipėdos rajono gyventojo vairuojamas "Audi" automobilis. Nelaimė nutiko už poros kilometrų nuo Dovilų, kelyje Dovilai–Kiškėnai.

Automobilis ne tik nuskriejo į krūmais apaugusį griovį, bet ir vertėsi.

Panašu, kad nelaimę lėmė susiformavęs juodasis ledas. Eismo įvykį patyręs vaikinas socialiniame tinkle vėliau tikino, kad jo automobilis tebebuvo su žieminėmis padangomis, tačiau tai nepadėjo – kelias buvo it stiklas.

Panašūs pranešimai socialiniais tinklais skriejo iš visos apskrities. Vairuotojai įspėjo vienas kitą dėl slidžios kelio dangos įvairiuose keliuose, vedančiuose į Plungę.

Kelyje į Dituvą taip pat užfiksuotas eismo įvykis, čia kaktomuša susidūrė du automobiliai. Nelaimė nutiko šiek tiek po septintos ryto.

Panašu, kad nelaimę lėmė susiformavęs juodasis ledas.

Talžė atitvarus

Kelios avarijos įvyko automagistralėje tarp Klaipėdos ir Gargždų. Čia buvo atsitrenkusių automobilių į kelio atitvarus.

Kelios minutės po septintos ryto netoli "Mercedes" centro magistralėje įvyko net dvi avarijos. Pirmiausia į kelio atitvarus trenkėsi BMW, po kelių minučių dėl slidžios dangos į atitvarus rėžėsi "Opel".

Vėliau, kiek po 8 val., toje pačioje vietoje įvyko dar vienas eismo įvykis. Magistralėje dėl slidžios kelio dangos susidūrė automobiliai "Opel" ir "Toyota".

Užtvėrė eismą

Jakų žiedinėje sankryžoje, ant estakados, kelyje Klaipėda–Vilnius, taip pat įvyko eismo įvykių. Čia eismą kuriam laikui sutrikdė skersai kelio įstrigęs vilkikas.

Dar viena avarija Jakų žiedinėje sankryžoje užfiksuota 6.47 val. Pranešta, kad dėl slidžios kelio dangos automobilis "Peugeot" atsitrenkė į atitvarus.

7.58 val. Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje esančių Metalo ir Pramonės gatvių sankryžoje sunkvežimis atsitrenkė į bortelius.

O kelios minutės po aštuonių ryto Klaipėdoje Smiltelės gatvėje automobilis BMW partrenkė paspirtuku važiavusį paauglį. Vaikas iškart po įvykio buvo sąmoningas.

Dėl slidžios kelio dangos ties Purmaliais automobilis "Volvo" atsitrenkė į atitvarus.

7.20 val. Klaipėdoje ant Mokyklos gatvės viaduko automobilis "Seat" taip pat atsitrenkė į atitvarus.

Nors policijai pranešta tik apie vieną Mokyklos gatvėje suknežintą mašiną, panašu, kad ten būta ir daugiau sudaužytų automobilių.

Šioje vietoje nukentėjo "Opel" ir dar kelios mašinos. Dėl avarijos greitai susiformavo automobilių spūstys gatvėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jelena

Kodel Dienraštis mieloja kad BMW partrenke PASPIRTUKŲ VAŽIAVUSI,vaikas nevažiavo paspirtukų o tempe šalia. Ir kodel neparašote kad kad vaikas ejo per sankryžą de.ant žaliam švesoforui o BMW vairotojas vare per raudona net nebandes pristabdyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS