Detalių vagys grįžo į Klaipėdą: taikinyje – BMW ir „Porsche“ automobiliai | kl.lt

DETALIŲ VAGYS GRĮŽO Į KLAIPĖDĄ: TAIKINYJE – BMW IR „PORSCHE“ AUTOMOBILIAI

Kelis mėnesius leidę atsikvėpti uostamiesčio policininkams ir brangesnių automobilių savininkams mašinų detalių vagys vėl grįžo į Klaipėdą. Vien trečiadienį uostamiesčio policijai pranešta apie keturias paklausių detalių vagystes.

Per vieną naktį apvogti trys BMW markės automobiliai ir vienas „Porsche“.

Debreceno gatvėje, vieno daugiabučio namo kieme laikyto „Porsche“ savininkas rado savo automobilį be priekinių žibintų. Savininkas nurodė patyręs 2 tūkst. eurų žalą.

Paprastai šios markės mašinų žibintai profesionalų išimami nesugadinus automobilio kėbulo, juos išmontuoti nereikia brautis ir į saloną. Įgudęs tai daryti asmuo sugeba su tokiu darbu susidoroti vos per kelias minutes.

Budelkiemio gatvėje vagis išdaužė BMW kairės pusės vairuotojo durelių langą ir pagrobė vairą. Nukentėjusysis nurodė patyręs 1,5 tūkst. eurų nuostolį.

Taikos prospekte tokiu pat būdu įsibrovus į BMW 5GT buvo pavogtas vairas. Savininkas paprašė laiko patikslinti žalą.

Dar vienas BMW apvogtas Nidos gatvėje, iš mašinos pagrobtas vairas. Nuostolis – 2 tūkst. eurų.

Panašūs nusikaltimai vykdomi bangomis. Šį kartą pastebėta, kad panašiu metu toks pat nusikaltimų proveržis buvo ir Vilniuje. Gali būti, kad paklausių automobilių detalių vagys atvyksta į Lietuvą iš užsienio.

Policijos pareigūnai svarsto ir kitą galimybę – įgudę greitai darbuotis nusikaltėliai imasi veiklos vos tik išėję į laisvę.

Beveik neabejojama, kad šie nusikaltimai vykdomi pagal užsakymus. Pavogtomis detalėmis vėliau remontuojami kiti automobiliai.

Kol kas policininkai negali pasigirti demaskavę šių nusikaltimų vykdymu įtariamus asmenis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

As

Gps i vaira ir pagauta tik nieks to nedaro

Guolis

bmv vairams ir taip jų nereik, važiuoj belenkaip.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS