Dviejų įmonės darbuotojų konfliktas: abu tapo ir įtariamaisiais, ir nukentėjusiaisiais | kl.lt

DVIEJŲ ĮMONĖS DARBUOTOJŲ KONFLIKTAS: ABU TAPO IR ĮTARIAMAISIAIS, IR NUKENTĖJUSIAISIAIS

Trečiadienį uostamiesčio policininkai aiškinosi dviejų asmenų skundus. Abu jie tapo ir įtariamaisiais, ir nukentėjusiaisiais.

Siekdami laikytis asmens duomenų apsaugos įstatymo, policininkai nepranešė, kokioje įmonėje tądien tarp dviejų darbuotojų įvyko konfliktas. Oficialiai skelbiama tik tiek, kad tai atsitiko kažkur Taikos prospekte veikiančioje maitinimo įstaigoje.

Trečiadienį po pietų policininkams pasiskundė 23 metų vaikinas. Savo pareiškime jis dėstė, kad 26-erių jo kolegė darbo vietoje trenkė jam per veidą.

Aiškindamiesi, kas įvyko, policininkai iš merginos išgirdo priešingą įvykių versiją. Esą tarp jos ir bendradarbio tikrai buvo kilęs kivirčas, kurio metu vaikinas smogė jai per veidą.

Pareigūnai nusprendė pradėti du atskirus tyrimus dėl fizinio skausmo sukėlimo. Viename jų nukentėjusiuoju įvardijamas vaikinas, o mergina – įtariamąja. Kitame – priešingai – nukentėjusioji yra mergina, o įtariamasis – jos bendradarbis.

Tyrimo metu pareigūnai bandys nustatyti objektyvią tiesą, galbūt ją padės išsiaiškinti bendradarbiai ir atsitiktiniai konflikto liudininkai.

Panašūs atvejai nėra reti, labai dažnai jie baigiasi susitaikymu, kai aistros atvėsta ir žmonės pradeda ramiau vertinti kivirčo esmę ir galimas teisines pasekmes.

Bet yra buvę, kad ambicijos nugali sveiką protą ir tiesos ieškoma teismuose, bylinėjantis iki aukščiausios instancijos.

Teismuose dabar dirba mediatoriai, tai yra teisėjai, kurie bando sutaikyti besiginčijančius, stengdamiesi, kad žmonės neįsiveltų į dar didesnį konfliktą. Tiesa, ir jiems ne visada pavyksta pasiekti taikos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

TV Pagalba

Atvaziuojame. Padesime suarteti, nes geras seksas atleidzia visas nuodemes...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS