Girti vairuotojai jau pildo Klaipėdos areštinės kameras | kl.lt

GIRTI VAIRUOTOJAI JAU PILDO KLAIPĖDOS AREŠTINĖS KAMERAS

Šventės dar tik įsibėgėja į mūsų namus ir širdis, bet visas būrys nepaklusnių įstatymui, girtų vairavusių asmenų jau spėjo pabuvoti Klaipėdos apskrities policijos komisariato areštinėje.

Pirmadienį pirmas į areštinę pateko 48-metis vyras, kurį 19.50 val. Dituvoje vairuojantį „Crysler“ patikrino policijos pareigūnai. Alkoholio matuoklis parodė 2,48 prom.

Kiek daugiau nei po valandos, 20.45 val., Kretingos rajone, Salantų miestelyje, 24 metų vaikinas, neįgijęs teisės vairuoti ir gerokai įkaušęs (2,03 prom.) vairavo „Toyota Avensis“, nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į stovintį automobilį „Opel Vivaro“, kuriame sėdėjo blaivus 57 metų vyras.

Girtas vairuotojas liko sveikas, o niekuo dėtas žmogus stovinčiame automobilyje susižalojo galvą.

Tą pačią naktį, 20.47 val, Klaipėdos rajone, Plikiuose, policininkai patikrino automobilio „Opel Signum“ vairuotojo blaivumą. Prietaisas parodė 1,98 prom. Šis vyras taip pat miegojo valdiškoje areštinės lovoje.

Jau po vidurnakčio, gruodžio 24-osios 1.34 val., Klaipėdoje, Rambyno gatvėje policininkai sustabdė „Mercedes Benz“, kiurį vairavo girta moteris. Alkoholio matuokliu jai nustatytas 2,26 prom. neblaivumas.

Kelių policininkai ketina ir kitomis dienomis tikrinti vairuotojų blaivumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

agurkas

aš girtas vairuoju geriau ,nei daugelis čia komentuojančių

>>>anonimo skriadejui

Jeigu paliestum ilgam sestum bandite su antpeciais

Hmz

anonimas yra ryskynui atstovaujantis degradas vatnikas, nereik kreipt demesio i sia padugne.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS