Klaipėdos paplūdimyje rastas nuskendusio vyro kūnas | kl.lt

KLAIPĖDOS PAPLŪDIMYJE RASTAS NUSKENDUSIO VYRO KŪNAS

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai bandys nustatyti pajūryje rasto skenduolio asmenybę. Panašu, kad kūnas vandenyje mirko ne vieną dieną.

Ankstų antradienio rytą vaikštinėjantys pajūriu žmonės krante rado negyvą vyrą. Į paplūdimį už nudistų pliažo skubėjo policijos ekipažai.

Anot Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato skelbiamos kriminalinių įvykių suvestinės, lavonas buvo pradėjęs irti, atrodo, kad mirtis žmogų ištiko seniau nei prieš kelias dienas.

Vyras galėjo būti apie 40 ar 50 metų amžiaus.

Jis vilkėjo trumparankoviais marškinėliais, buvo su kelnėmis, buvo rastas su vienu batu. Iš šių detalių galima spėti, kad vyras galėjo iškristi iš kokio laivo ar nukristi nuo molo.

Vakar mirusiojo asmenybė dar nebuvo nustatyta. Tyrimo ėmėsi Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai. Jie aiškinsis ir vyro mirties priežastį.

Pastarosiomis audringomis dienomis vėjo kryptis ne kartą keitėsi, bet audringiausiomis dienomis pūtė iš pietvakarių. Todėl galima spėti, kad vyras į vandenį galėjo įkristi kažkur Klaipėdoje.

Dažniausiai pajūryje rastų negyvų asmenų asmenybė vėliau ar anksčiau nustatoma. Yra buvę atvejų, kai paaiškėdavo, kad Neringos paplūdimiuose rasti kūnai būdavo jūros srovių atnešti iš Kaliningrado srities, o Giruliuose nuskendusių žmonių kūnus bangos išplaudavo arčiau Palangos.

Kol kas pranešimų apie dingusius panašaus amžiaus ir apsirengimo vyrus, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, negauta.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS