Į namą įsibrovęs vagis auklėjo šeimininkę dėl saugumo | kl.lt

Į NAMĄ ĮSIBROVĘS VAGIS AUKLĖJO ŠEIMININKĘ DĖL SAUGUMO

Sekmadienio naktis virto košmaru dviejų mažamečių vaikų motinai. Naktį į namus įsibrovęs vagišius apsiriko, supratęs, kad lindo ne į tuos namus.

Tačiau naktinis svečias po kurio laiko sugrįžo ir mokė sodybos šeimininkę, kaip apsaugoti savo namus. Kuriozinis nusikaltimas nutiko Salantuose, Žemdirbių gatvėje. Apie 2 valandą nakties 36 metų sodybos šeimininkė išgirdo triukšmą viename iš namo kambarių. Uždegusi šviesas persigandusi moteris aptiko namuose įsibrovėlį. Tuo metu su motina namuose buvo ir du vaikai. Būste aptiktas 35 metų vyras. Šis nerišliai moteriškei ėmė aiškinti, kad jis į svetimus namus brovėsi ne šiaip sau, esą šios sodybos šeimininkai jam yra skolingi, tad vyras nusprendė tokiu būdu atgauti nors dalį jam padarytos skriaudos.

Dviejų vaikų mama nustebo, nes ji įsibrovėlio anksčiau akyse nebuvo mačiusi. Paaiškėjo, kad nuskriaustasis salantiškis brovėsi ne į tuos namus. Būsto savininkė jam aiškino, kad ji namą nusipirko neseniai, tad svetimų skolų istorijų ji net nežino. Vis tik vagis paėmė moters telefoną, nors pačiai šeimininkei ir nepadarė nieko blogo.

Pasukęs per duris, vyras po kurio laiko vėl sugrįžo atgal. Antrą kartą įžengęs į namus vyras moterį ėmė mokyti, kaip apsaugoti savo namus. Jis pasiūlė pakeisti namo duris, kieme įrengti apšvietimą, o lauke prie būdos pririšti šunį.

Nors vyriškis ir parodė gerą širdį išsigandusiai moteriškei, tačiau jo laukia nemalonumai. Policija pradėjo tyrimą dėl būsto neliečiamumo pažeidimo, už įsibrovimą į svetimus namus vyrui teks atsakyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Kuriozinė situacija. Svarbu, kad įsibrovėlis nebuvo eilinis vagišius, todėl ir elgėsi NESTANDARTIŠKAI,DAVĖ GERANORIŠKĄ PAMOKĖLĘ. Moteris tikriausiai tieki išsigando, kad nenorėjo susitaikyti ir pamokė irgi įsibrovėlį.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS