Incidentas Klaipėdoje: cigaretės nepažįstamiesiems nedavęs vyras sulaukė dūrio peiliu | kl.lt

INCIDENTAS KLAIPĖDOJE: CIGARETĖS NEPAŽĮSTAMIESIEMS NEDAVĘS VYRAS SULAUKĖ DŪRIO PEILIU

Vėlų penktadienio vakarą Klaipėdoje rūkalų nepažįstamiesiems nedavęs vyras sulaukė dūrio peiliu. Policininkai aiškinasi įvykio aplinkybes ir ieško įtariamųjų.

Klaipėdos miesto policijos komisariatas antradienį pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus sužalojimo, nes tik tada gavo pranešimą apie nuo nusikaltimo nukentėjusį asmenį, gydomą ligoninėje. Šią informaciją jiems perdavė medikai.

Pasirodo, balandžio 24-osios, penktadienio vakarą, apie 23 val., į ligoninę atvyko 38 metų vyras.

Medikai ėmėsi gydyti durtinę žaizdą jo kairiajame petyje.

Pacientas papasakojo, kad 22.40 val. ėjo neapšviestu taku netoli Šilutės pl. 6 namo ir sutiko du nepažįstamus vaikinus.

Praeiviai paprašė cigarečių, o kai vyras atsakė neigiamai, vienas jų smogė į kairį petį ir pabėgo. Tuo metu ypatingo skausmo nukentėjusysis nepajuto, o parėjęs namo pamatė, kad jam ne įprastai trenkta, o smogta peiliu.

Nuo nusikaltimo nukentėjęs klaipėdietis neketino kreiptis į policiją, jis dar neapklaustas, todėl galimų įtariamųjų apibūdinimo pareigūnai dar neturi.

Kaip teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė, ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal faktą, šiuo atveju sužeistojo pareiškimas nėra būtinas.

"Duok cigaretę" – yra tipiška užpuolikų frazė, tampanti pretekstu konfliktui. Paprastai nusikaltėlių nusižiūrėta auka būna sužalojama, net jeigu neatsisako pavaišinti nepažįstamųjų rūkalais.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Lt Paša

Jug aiškiai parašyta kad rūkymas žudo. :D

Loniuj

Nu debilai,jau seniai su PMais reikia vaiksciuoti!!!!

Loni

Išsigimėliai - bailiai, nes vaikšto su peiliais. Brūdai, atmatos Lietuvos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS