Incidentas Klaipėdos vaikų ligoninėje: vyras švaistėsi ginklu ir tai transliavo tiesiogiai | kl.lt

INCIDENTAS KLAIPĖDOS VAIKŲ LIGONINĖJE: VYRAS ŠVAISTĖSI GINKLU IR TAI TRANSLIAVO TIESIOGIAI

Trečiadienį ryte į dvi uostamiesčio ligonines skubėjo policija, pareigūnai gavo žinią, kad kažkurioje gydymo įstaigoje vyras švaistosi ginklu. Radę ginkluotą vyrą Vaikų ligoninės palatoje pareigūnai jo nesulaikė. Policijos komisariato atstovės spaudai žodžiais tariant, policininkai tik paėmė daiktą panašų į šaunamąjį ginklą.

Pasirodo, naktį socialiniuose tinkluose sklido gyva transliacija iš ligoninės palatos. Jaunas vyras nukreipė pistoletą į palatos duris ir juokdamasis pareiškė: „Tu žinai, kaip aš dabar jaučiuosi? Taip ir norisi paskambinti tuo numeriu ir, karoče, kad atidarytų duris, o aš grynai laukiu“.

Kažkas iš interneto vartotojų persiuntė šį įrašą Policijos departamentui.

Departamento darbuotojai elektroniniu paštu 6.33 valandą apie tai informavo Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariatą (AVPK).

Atrodo, kad klaipėdiečiai šią informaciją pamatė neiškart. Į dvi Klaipėdos ligonines pareigūnai išsiųsti 8.08 val.

Vyrą, turintį ginklą jie aptiko Vaikų ligoninės palatoje.

Kaip teigė Klaipėdos AVPK atstovė Andromeda Grauslienė, daiktas panašus į ginklą iš vyro paimtas tirti. Pradėta administracinė teisena dėl ginklo, šaudmenų, kuriems įsigyti, laikyti ar nešioti nereikalingas leidimas, saugojimo, laikymo, nešiojimo ar gabenimo taisyklių pažeidimo.

Trečiadienį iš ligoninės pranešimo dėl viešosios tvarkos sutrikdymo nebuvo gauta, niekas nepasiskundė ir kad būtų sulaukęs grasinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Klpd.

Kai psixuškėse pvz.apgyvendinami migrantai ir niekas nekontroliuoja šių medįstaigų darbo, finansavimo, teikiamų paslaugų buvimo, tikrieji psixligoniai niekam nerūpi. Vaikšto kur nori ir kada nori. Manau kad panašių atvejų ateityje bus daugiau..

Anonimas

Cia tik moskolu darbas,cia ju profecija,

ko

noret juk ten visi farai vatniku luomo matosi sutiko is savo hebros titovininku lygio ir paleido ======

SUSIJUSIOS NAUJIENOS